Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Шланг садовий Xhose Pro (Ікс Хоз Про) 22,5 м.

Код товару: 1000568

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожному доводилося хоча б раз займатися поливом рослин на дачі, або робити мийку автомобілю. Цей процес добре знайомий кожному, особливо труднощі, які пов'язані з цими процесами - довгі незручні шланги, які до того ж і важкі, займають багато місця, заважаючи не тільки оперативно пересуватися, але й виконувати якісно роботу. Тепер про ці труднощі можна забути. Шланг поливальний Xhose Pro 22,5 м зробить процес поливу зручним, і допоможе забути про труднощі. Купити шланг садовий Xhose Pro варто один раз, і на протязі багатьох років він буде вам служити і виконувати всі функції.

Що являє собою шланг Xhose Pro?

Шланг являє собою двошарову систему, що складається з внутрішньої латексної багатошарової трубки і верхнього тканого шару, виконаного з поліефірного полотна. Така конструкція витримує високий тиск і дозволяє збільшуватися довжині шланга в робочому стані до 22,5 метрів, а без напору води - довжина зменшується приблизно в три рази. Шланг не перекручується під час роботи і не заважає процесу поливу. Також в комплектацію може входити спеціальний гачок для підвішування на стіні та насадка у вигляді пістолета на 5-8 режимів, наявність яких можна уточнити у консультата. Унікальність даного шлангу від подібних товарів - зручність в обігу та у користуванні .

Купити гофрований шланг можна з насадками, які легко змінюються і дозволяють варіювати режими поливу:

  • Повний струмінь,
  • Проливний дощ,
  • Розбризкування,
  • Плоский струмінь,
  • Конусний струмінь,
  • Полив під кутом,

Фітинги виконані з латуні і можуть експлуатуватися під час всього терміну служби шланга.

Купити поливальний шланг можна у вашому місті, оформивши відповідну заявку, кур'єрська служба доставить його по необхідному замовникові адресою . Найдоступніша ціна на шланг незмінно залишається у компанії « Самето». На офіційному сайті компанії представлена інформація в доступному вигляді про шланг, характеристики і параметри продукції і вказані контакти для зв'язку з менеджером. Купити садовий шланг у компанії « Самет » - забезпечити собі приємне обслуговування і професійний сервіс.





Шланг садовий Xhose Pro (Ікс Хоз Про) 22,5 м.
Шланг садовий Xhose Pro (Ікс Хоз Про) 22,5 м.