Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Складане відро Foldaway Bucket на 9 літрів

Код товару: 1000285
Опис

Діаметр - 25 см.
Висота - 27 см.
Висота у складеному стані - 5 см.
Об'єм - 9 літрів
Вага - близько 500 гр.

Унікальне складане відро, яке гідно оцінять власники дач, рибалки, любителі походів і навіть автомобілісти!

Звичайні металеві та пластикові відра важкі, громіздкі і вимагають багато місця незалежно від того, чи використовуєте ви їх, несете кудись (наприклад, в похід) або вони стоять в будинку порожні. Це незручно і непрактично. Нове складне відро Foldaway Bucket вирішує всі ці проблеми і є гідною альтернативою незручним звичайним відрах!

Складане відро Foldaway Bucket на 9 літрів складається з щільного водонепроникного матеріалу. Підходить для перенесення не тільки рідких, але і сухих, піщаних сумішей. Матеріал стійкий до впливу високих температур, тому при необхідності ви можете з упевненістю використовувати відро Foldaway Bucket для гарячої води. Відро має кілька пластикових кілець-фіксаторів, тому воно не деформується при частковому або повному наповненні незалежно від ваги наповнювача, буде це вода, пісок або будь-що інше.

Складане відро Foldaway Bucket важить всього півкілограма - це ще одна вагома перевага перед звичайними відрами, особливо якщо вам потрібно взяти його з собою, коли кожен зайвий кілограм на рахунку!

При використанні висота відра дорівнює приблизно 27 сантиметрам, а в складеному вигляді більш ніж у п'ять разів менше - всього 5 см! У складеному вигляді відро може стояти в шафі або навіть в столі - сховати його можна куди завгодно, адже йому не потрібно багато місця!

Особливо зручне складне відро, коли вам потрібно взяти його з собою, і крім нього у вас ще багато речей, наприклад, якщо ви збираєтеся на пікнік або на риболовлю. На будь-якому заході на природі відро вам стане в нагоді, а в дорозі вам не доведеться про нього турбуватися!

Для любителів саду чи городу складне відро Foloaway Bucket - справжня знахідка, так як воно містке, легке, міцне і не вимагає багато місця! Ви самі зможете оцінити всі його переваги в справі і прийдете в захват від того, наскільки просте складане відро полегшить ваше життя!





Складане відро Foldaway Bucket на 9 літрів
Складане відро Foldaway Bucket на 9 літрів