Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Слуховий апарат - підсилювач слуху Ear Zoom (Іар Зум)

Код товару: 1000230

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Слуховий апарат - підсилювач слуху Ear Zoom (Іар Зум)"


Опис

Технічні характеристики Ear Zoom:

1. Колір - чорний

2. Відстань дії - до 30м.

3. Підсилювання до 60 Дб.

4. Вага аппарату в робочому стані - 17 грамів

Ear Zoom (Іар Зум) підсилювач слуху відео:

 

 

Підсилювач слуху Ear Zoom має звуковий сигнал високої якості.

З ним жодна розмова не вислизне від користувача. Має регульовану гучність. Може використовуватися скрізь: на роботі, вдома, в школі, на святі і т.д. Це високоякісний прилад, що має модний дизайн. Зовні схожий на бездротову гарнітуру мобільника, тому його можуть носити навіть ті, хто соромиться традиційного слухового апарату.
Прилад має високу ступінь посилення звуку, високу чутливість і широкий діапазон частот, що дозволяє йому змагатися з дорожчими слуховими пристроями. Має малу вагу, тому може без дискомфорту носитися весь день, для кріплення підходить і праве, і ліве вухо, посилення звуку налаштовується спеціальним регулятором, ідеально підлаштовується під форму вуха за допомогою гнучкого оголов'я.

Якщо Ви хочете чути голосніше і ясніше, то Ear Zoom - для Вас!

Вловлює звукові хвилі до 60 децибел на відстані до 30м, тому чудово підходить не тільки тим, у кого поганий слух, а й тим, хто хоче добре чути мова на великій відстані - на конференціях, фестивалях, концертах.
Апарат має вимикач живлення. Необхідно поставити його в положення «off», якщо немає необхідності у використанні приладу, для продовження терміну служби батареї. Чутність, по мірі розрядження батарейки, погіршується. Не забувайте вчасно замінити її новою.
Застереження! Не можна використовувати апарат у вологому середовищі. Він водопроникний. Якщо все ж вода потрапила в прилад, швидко дістаньте батарейки і покладіть Ear Zoom в тепле місце. Після висихання його функції відновляться.
Умови зберігання: тримати в сухому місці, уникаючи близькості з сильними магнітними полями, далеко від джерел високої температури, не впускати, зняти завушний слуховий апарат перед прийняттям ванни, миттям голови або укладанням волосся за допомогою фена і гелю.
Догляд за слуховим апаратом: необхідно щодня очищати вушний вкладиш і мити його раз на тиждень, контролювати наявність сірки в вушному проході, при засміченні звуководом сірою очистити його.
Пристрій не є лікарським препаратом і не призначений для лікування дефектів слуху.





Скачати інструкцію до товару: "Слуховий апарат - підсилювач слуху Ear Zoom (Іар Зум)"


Слуховий апарат - підсилювач слуху Ear Zoom (Іар Зум)
Слуховий апарат - підсилювач слуху Ear Zoom (Іар Зум)