Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Стягуючий корсет Sculpting Clothes коригуючий

Код товару: 1001515
Опис

Міжнародний розмір S M L XL XXL
Російський розмір 44 46 48 50 52
Об'єм талії, см. 64-66 69-71 74-76 79-81 84-86

Висота пояса: 29 см.

З роками підтримувати фігуру в тонусі і залишатися стрункою і гнучкою стає все складніше. Це пов'язано з поступовим зменшенням вироблення колагену в шкірі та втратою її еластичності. Шкіра розтягується і на талії з'являється жирок, потім обвисають животик і бочка. Навіть якщо ви харчуєтеся так само як і раніше і займаєтеся фізичними вправами.
На додаток до дієт і фізичних навантажень рекомендується носити спеціальний стягуючий одяг з ефектом корекції фігури, наприклад стягуючий корсет Sculpting Clothеs. Особливо після пологів, щоб швидше привести фігуру в порядок.

Як працює корсет Sculpting Clothеs

Корсет виготовлений з латексу. Він відмінно тягне талію, в результаті чого ви не просто виглядаєте стрункішою, а й звикаєте втягувати живіт. Така звичка дуже корисна, тому що ваші черевні м'язи постійно знаходяться в тонусі і поступово міцніють. А міцні черевні м'язи - це запорука стрункої фігури і осинової талії. Не дарма в минулі століття панянки постійно носили корсети і, незважаючи на досить пишні форми, їх талія залишалася тонкою до самої старості.

До того ж латекс не пропускає повітря.Тепло, ща виділяється Вашим тілом, не просто поширюється в повітрі, а акумулюється під корсетом і нагріває шкіру. Результатом даного процесу є руйнування клітин підшкірного жиру і виведення продуктів їх розпаду з організму з потом. Відбувається ефект сауни - підшкірний жирок тане.
Крім цього, корсет не дає вам сутулитися, а змушує постійно тримати спину рівно і плечі розправленими. Так ви поступово звикаєте до правильного положення тіла при ходьбі і сидінні.

Чим особливий корсет Sculpting Clothеs

Корсет для схуднення і корекції фігури Sculpting Clothеs дуже еластичний і тугий і в той же час м'який і приємний на дотик. Він відмінно облягає фігуру, не сповзає і не створює складок при русі. У ньому можна:

  • бігати,
  • займатись фітнесом,
  • займатися йогою,
  • танцювати.

Він не створить вам дискомфорту.
Особливістю даної моделі є наявність попереду трьох рядів застібок. Коли ви тільки починаєте використовувати корсет, рекомендується застібати його на ближній ряд. Як тільки ви помітили, що корсет став для вас більш вільним, стягніть його, застебнувши на наступний ряд.
Носити корсет для корекції фігури Sculpting Clothеs рекомендується по дві години на день, поступово збільшуючи час до чотирьох годин.

 





Eвгения ( 2020-01-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
заказала карсет XL прислали S У вас очень плохие консультанты.Не буду вас никому советовать, вы у себя не можете разобраться, а это был подарок. Теперь не знаю куда сплавить этот карсет , а у вас заказывать точно ничего не стану. Вы плохая компания.
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-01-08
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Коментар:
Евгения, Вы ошиблись магазином, у нас данного товара нет в продаже уже больше года или даже больше

Відповісти
Стягуючий корсет Sculpting Clothes коригуючий
Стягуючий корсет Sculpting Clothes коригуючий