Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодний USB ліхтар для ноутбука Xiaomi LED USB

Код товару: 1001920
Опис

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: Резина
  • Потужність лампи: 1.2 Вт
  • Режими роботи ліхтаря: максимальний
  • Тип живлення: USB
  • Тип заряду: USB
  • Тип діода: LED
  • Кількість світлодіодів: 6 шт.
  • Колір: Чорний 
  • Без упаковки

 

Зручна лампа-ліхтар «Xiaomi LED USB» забезпечить Вам комфортну роботу за ноутбуком в темну пору доби

Ви багато часу проводите перед ноутбуком? Багато читаєте або працюєте? Тоді Вам просто необхідно подбати про комфортне перебування за столом і про власне здоров'я. В першу чергу зверніть увагу на такий аксесуар, як лампа-ліхтар для ноутбука - «Xiaomi LED USB». Такий зручний світильник працює не від мережі, а від підключення через USB до вашого ПК. Погодьтеся, це дуже зручно, адже використовувати дану лампу можна не тільки за столом, а й в будь-якому іншому місці. «Xiaomi LED USB» відрізняється компактними розмірами, а також яскраво освітлює площу. Світильник зроблений з гнучкого матеріалу, тому легко згинається і спрямовується в той бік, в який Вам це буде необхідно. У роботу лампу приводить тільки підключення до Вашого ПК, додаткове включення або натискання кнопок не потрібне. Хорошу яскравість освітлення гарантують шість світлодіодів, що встановлені в лампі. Погодьтеся, це не один, а цілих шість джерел світла.

Компактна лампа Xiaomi завжди під рукою!

Використовувати лампу «Xiaomi LED USB» можна не тільки в домашніх умовах, але і за межами квартири. Цей виріб можна брати з собою в подорож, в дорогу. Насолодитися своїм улюбленим чтивом тепер Ви зможете навіть в наметі в лісі. До речі, якщо у Вас немає бажання брати з собою на природу ноутбук, і не потрібно. Світильник «Xiaomi LED USB» відмінно працює за допомогою будь-якого Power Bank, якої б ємності той не був. Аксесуар підключиться до будь-якого пристрою, оснащеного USB-виходом.

Купити портативний і компактний світильник «Xiaomi LED USB для ноутбука і не тільки Ви можете на нашому сайті. Тут він представлений в наявності за найвигіднішими цінами. Порадуйте себе таким зручним і корисним аксесуаром, адже він обов'язково буде користуватися попитом не тільки у вас, але і у ваших близьких - вдома, за містом, на природі або на дачі.

 





Світлодіодний USB ліхтар для ноутбука Xiaomi LED USB
Світлодіодний USB ліхтар для ноутбука Xiaomi LED USB