Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Тапочки неопренові Room Shoes SC для будинку, йоги, пляжу

Код товару: 1001533
Опис

Особливості тапочок з неопрена:

  • Універсальні: для будинку, пляжу, занять спортом
  • Легкі і зручні
  • Неопреновая взуття пропускає повітря
  • Підходить для жінок і чоловіків (в наявності різні кольори)

Характеристики:

  • Матеріал: верх з неопрена товщиною 3 мм, підошва з щільного синтетичного матеріалу
  • Розмір тапочок: S - 37-38 р. L - 39-40 р.

Знайти зручні універсальні тапочки, які можна носити і в квартирі, і в спортзалі, і на пляжі, і навіть в горах, - це справжнє везіння. І неопренові тапки Room Shoes SC (тапки Рум Шуз) - це якраз такий універсальний варіант, адже їх можна використовувати і як домашні, і для коралів, і як пляжні, для моря або для плавання. Таке практичне взуття ще називають аквашузамі - тобто тапочками, які можна носити навіть у воді. Адже це дійсно дуже зручно, особливо якщо мова йде про галечні пляжі, коли в воду боляче заходити, можна поранити ногу або зовсім посковзнутися на слизькій поверхні каменів. Крім того, в такому взутті зручно ходити і по піщаній набережній, розпечений пісок не буде пекти в ноги, а стопи будуть надійно захищені від битого скла, колючок, іншого сміття і гострих предметів.

Тапочки Рум уз дуже легкі, вони практично не відчутні на ногах! 

Відмінно вентилюються і для них характерні плоскі непомітні шви. Підошва тут має особливу фактурну поверхню, тому абсолютно не ковзає. Верхній матеріал являє собою м'який неопрен, а підошва - синтетичний матеріал. У такому взутті зручно не тільки ходити на пляж, але і займатися фітнесом, відвідувати спортзал. Крім того, аквашузи Room Shoes SC підходять і чоловікам, і жінкам, так як представлені в різних кольорах, серед яких кожен підбере для себе таку пару, що сподобається йому більше всього.

Купуйте такі зручні тапочки і для себе, і для чоловіка, і для дитини, і Ви зможете сміливо відправлятися в турпохід або на відпочинок. У даному взутті ноги гарантовано не втомляться, навіть якщо доведеться подолати десятки кілометрів пішки. Крім того, Вас не будуть мучити мозолі і попрілості, так як всі матеріали відрізняються відмінною якістю, а дизайн - продуманістю до дрібниць.

 





Тапочки неопренові Room Shoes SC для будинку, йоги, пляжу
Тапочки неопренові Room Shoes SC для будинку, йоги, пляжу