Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Тестер мультиметр UK-830LN цифровий універсальний

Код товару: 1001081

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Тестер мультиметр UK-830LN цифровий універсальний"


Опис

Мультиметр UK-830LN - компактний кишеньковий 3,5 розрядний цифровий прилад для вимірювання постійної, змінної напруги, постійного струму, опорів, перевірки діодів і транзисторів.

Будь-якому електрику, техніку або лінійному монтеру зв'язку потрібен прилад, який зможе виміряти постійний і змінний струм, опір, силу струму, перевірити роботу діодів або транзисторів. Справитися ж з усіма цими завданнями здатний цифровий мультиметр - надійний і точний помічник кожного майстра. Прилад має компактні розміри, тому його можна брати з собою на різні виїзні роботи, і дисплей з підсвічуванням, де добре видно дані вимірювань. У центрі виробу є спеціальний круговий перемикач, який запускає прилад і управляє його функціями. Під час роботи стрілка цього перемикача спрямована на зону вимірювань, що проводяться на даний момент.
Купити мультиметр можна в нашому інтернет-магазині «Саме То», де Вас завжди чекає професійне обслуговування і якісний товар. Ми допоможемо зробити правильний вибір кожному покупцю!





Виктор Васильевич ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Переваги:
Все работает!

Відповісти
Скачати інструкцію до товару: "Тестер мультиметр UK-830LN цифровий універсальний"


Тестер мультиметр UK-830LN цифровий універсальний
Тестер мультиметр UK-830LN цифровий універсальний