Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Тканинний чохол для зберігання одягу (60x90)

Код товару: 1002729

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Тканинний кофр для зберігання одягу (60x90)

Відправляючи одяг на сезонне зберігання, слід подбати про його збереження. Інакше в наступному сезоні Ви ризикуєте дістати з шафи вицвілу річ, що втратила форму, з неприємним запахом прілості, в дрібних дірочках, поїдену всюдисущою міллю. Особливо це стосується речей, виготовлених з натуральних матеріалів, таких як натуральне хутро, пух, шерсть. Хоча синтетика теж схильна до перелічених вище проблем, хоч і в меншому ступені.

Забезпечити правильну збереження речей допоможуть підвісні тканинні чохли для одягу на блискавці (60x90 см.)

Підвісний тканинний чохол для одягу на блискавці – кращий «будиночок» для одягу

Підвісний тканинний чохол для одягу виконаний з специфічного матеріалу, вільно пропускає повітря, але перешкоджає проникненню вологи, пилу і комах. Це означає, що в такому чохлі буде підтримуватися оптимальний рівень вологості, при якому не зможуть розвиватися плісняві гриби та бактерії, одяг зможе вільно «дихати», і буде надійно захищена від молі.

Тканинний чохол для одягу щільно застібається на блискавку. У верхній частині виробу є спеціальний отвір, для протягування гачка тремпеля, завдяки чому Ви можете розвішувати речі в чохлах на перекладину в шафі.

Індивідуальна упаковка кожної речі не дозволить розвішеному на планці в шафі одягу контактувати між собою, м'ятися, тертися один об одного, утворюючи катишки, линяти (якщо поруч один з одним висять яскраво забарвлені речі).

Зручність підвісних тканинних чохлів для зберігання одягу

Тканинні чохли стануть в нагоді не тільки для домашнього сезонного зберігання одягу, а й для поїздок. Одяг в такому чохлі не буде м'ятися і не втратить зовнішнього вигляду при транспортуванні. І по прибуттю на місце призначення Вам не потрібно шукати можливість його випрати або випрасувати праскою.

Підвісні тканинні чохли для одягу на блискавці зручні в зберіганні. Коли в них немає потреби, Ви можете просто згорнути їх і скласти в будь-який ящик.

Характеристики тканинного чохла для одягу:

  • Матеріал: нетканий матеріал (поліестер);
  • Розмір: 60 x 90 см.;
  • Застібка: блискавка;
  • Є отвір для протягування гачка плічок (вішалка в комплект не входить);
  • Колір: сірий, бежевий, рожевий, чорний, синій, салатовий, помаранчевий (наявність товару бажаного кольору уточнюйте у менеджера при оформленні замовлення);
  • Вага: 7 г.

Комплектація кофра для зберігання одягу:

  • Чохол для зберігання одягу;
  • Поліетиленова упаковка.





Инна ( 2019-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Все как и написано. Спасибо за быструю доставку и качественный товар
Відповісти
Людмила ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Впервые делала покупку в данном магазине и ничуть не пожалела! Товар полностью соответствует описанию и прибыл в срок. Покупкой довольна, удачи продвцу
Відповісти
Тканинний чохол для зберігання одягу  (60x90)
Тканинний чохол для зберігання одягу (60x90)