Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Топ для схуднення Hot Shapers Хот Шейперс (XXL)

Код товару: 1001186
Опис

Матеріал: Neotex (поліестр, неопрен, нейлон)

Розмір Обхват під грудьми Обхват по грудям
M 73-79 98-102
L 80-85 104-108
XL 86-90 109-114
XXL 91-95 115-118
XXXL 96-100 119-123

Успішність будь-якої людини в більшій мірі залежить від почуття впевненості в собі. Особливо якщо мова йде про жінок. Горда постава, впевнена хода, елегантні жести і погляд тигриці не дають шансу іншим людям відмовити такій жінці ні в чому. А жінка відчуває себе впевнено тоді, коли знає що виглядає бездоганно і хороша струнка фігура грає тут одну з головних ролей. Тому за станом свого тіла потрібно стежити в будь-якому віці і при будь-яких обставинах. Підтримувати себе у відмінній формі швидше відновити її, якщо ви помітили що набрали зайву вагу, допоможе майка для схуднення Hоt Shаpers. Якщо ви будете регулярно її носити, то значно підсилите ефект від дієти і занять спортом.

Яким чином діє майка для схуднення Хот Шейперс Neоtex

Топ Hot Shapers - це елегантний спортивний топ, виготовлений зі спеціального матеріалу.
Верхній шар не пропускає повітря і акумулює тепло, що виробляє тіло, спрямовуючи його на обігрів шкіри. В результаті підвищеної температури жирові клітини епідермісу починають руйнуватися, тіло починає потіти, і з потом виходять продукти розпаду клітин і накопичені в клітинах токсини. Однак ви не будете відчувати себе мокрими і не відчуєте зовсім ніякого дискомфорту, так як внутрішня сторона топа зроблена з тканини, що відмінно вбирає піт. Ваше тіло потіє, а шкіра все одно залишається сухою.
Такий топ можна носити і замість нижньої білизни і як самостійний елемент одягу. Ви можете одягнути його на звичайну прогулянку, пробіжку або в фітнес зал. Топ прекрасно прилягає до тіла, не має грубих швів, тому буде непомітний навіть під тонким одягом.
Топ еластичний і не сковує рухів. У ньому можна:

  • займатися танцями,
  • гімнастикою,
  • аеробікою,
  • бойовими мистецтвами і т.д.

Ефективність топа підвищиться якщо носити його в комплекті з поясом і бриджами Hоt Shаpers. В цьому випадку ви отримаєте додатковий вплив на всі проблемні ділянки тіла.

Особливості використання топа Hot Shapers

Носити топ Хот Шейперс не рекомендується більше шести годин в день. Після того як ви його знімете, слід прийняти душ, щоб змити з себе залишки поту.
Саму майку теж краще випрати в теплій (30 градусів) воді в милом або м'яким миючим засобом. Після висихання не потрібно прасувати праскою.





Инна ( 2016-05-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
отлично совмещать с поясом и бриджами хот шейперс) результат удивил! рекомендую.

Відповісти
Топ для схуднення Hot Shapers Хот Шейперс (XXL)
Топ для схуднення Hot Shapers Хот Шейперс (XXL)