Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер Орбітрек OrbiTrac для ніг і всього тіла

Код товару: 1001568

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Максимальна вага користувача: 110 кг.
  • Вага: 26 кг.
  • Розміри: 110 х 50 х 155 см.
  • Габарити коробки: 980х220х665 мм.

Якщо у вас немає вільного часу або достатніх коштів регулярно відвідувати фітнес-клуб, однак ви прагнете мати струнке і підтягнуте тіло, зверніть увагу на тренажер OrbiTrac.

Цей компактний пристрій для домашнього використання допоможе вирішити кілька завдань: тренування і зміцнення серцево-судинної системи, поліпшення форми ніг і сідниць, опрацювання м'язів всього тіла, зниження ваги, загальне оздоровлення організму. Популярність орбітреків не зменшується з роками, тому що він створений з урахуванням потреб людського тіла в фізичних навантаженнях і при цьому відповідає абсолютній безпеці. Конструкція тренажера така, що виключає можливість травм і дозволяє знизити навантаження з суглобів. Вага тіла рівномірно розподіляється і дозволяє опрацьовувати м'язи, зв'язки, сухожилля в найбільш м'якому і комфортному режимі. Ми представляємо найсучаснішу версію знаменитого тренажера OrbiTrac, що працює в двох режимах: фіксованому і подвійному. Монохромний дисплей зручний для відстеження інформації про ступінь навантаження, а вимірювач пульсу на ручках - відмінний спосіб спостерігати за своїм пульсом. Цей чудовий тренажер особливо полюбився жінками, і це не дивно - відносно легка вага в 26 кг і наявність коліщаток дозволяють легко транспортувати OrbiTrac по приміщенню.

Ще раз перерахуємо переваги домашнього спортивного тренажера для всього тіла Орбитрек:

  • Компактні габарити і невелика вага
  • Два режими роботи -Подвійний і фіксований
  • Можливість регулювання важелів за індивідуальними параметрами
  • Вбудований комп'ютер дозволяє вести статистику швидкості, часу, відстані, витрачених калорій

Тренажер для ніг та всього тіла Орбитрек OrbiTrac - це відмінне рішення для краси і здоров'я не виходячи з дому. Мати підтягнуте тіло, і при цьому не витрачати час на відвідування фітнес-клубу - чи це не мрія сучасного зайнятої людини!





Тренажер Орбітрек OrbiTrac для ніг і всього тіла
Тренажер Орбітрек OrbiTrac для ніг і всього тіла