Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Кутова навісна пластикова полиця в ванну кімнату на вакуумних присосках Snap Up Shelf

Код товару: 1001998
Опис

Пляшки з шампунем, гелем для душу, скраби, масла, креми і мило перестали вміщатися в шафку у ванній кімнаті і зайняли весь простір на бортику ванної? А тепер нескінченно падають звідти, створюючи масу незручностей? Купіть поличку для ванної Snap up shelf. Вона має компактні розміри, кріпиться без використання додаткових інструментів і вміщує досить велику кількість різноманітних засобів, які Ви використовуєте, приймаючи ванну або душ.

Полиця в ванну на присосках Snap Up Shelf – раціональність, зручність і краса

Кутова полиця для ванної Snap up shelf зроблена з якісного пластику. Незважаючи на компактні розміри вона дуже містка і міцна, витримує вагу в 4.5 кг. У ній є спеціальні виїмки для зберігання пляшок вниз кришечкою, щоб Ви могли з легкістю вилити з них залишки миючого засобу. А також гачки, на яких зручно вішати:

  • бритви,
  • гребінці,
  • зубні щітки,
  • мочалки.

На дні виробу є отвори, через які зливається вода. Тому поличка завжди буде чистою і сухою.

Поличка Snap up shelf ідеальний варіант для ванної кімнати невеликих розмірів, в якій необхідно раціонально використовувати корисний простір. Та й у великій ванній вона стане вдалим доповненням. Перевагою полиці для ванної Snap up shelf є те, що всі необхідні миючі засоби та засоби для догляду за тілом і волоссям знаходяться безпосередньо над ванною. Вам достатньо буде просто простягнути руку, щоб дістати шампунь, мило, бритву або мочалку, коли Ви миєтеся, а не вилазити з ванної, щоб взяти потрібний прилад в шафці або на полиці під дзеркалом.

Спосіб установки полиці для ванної Snap Up Shelf

Ще однією незаперечною перевагою полиці для ванної Snap up shelf є простота і легкість її установки. Вам не буде потрібно використовувати ніяких інструментів, свердлити стіни або робити дірки в кахлі. Полиця кріпиться за допомогою присосок. Для її установки необхідно рівну поверхню вимити, знежирити і просушити, в тому місці, де будуть кріпитися присоски. А потім просто притулити поличку і злегка придавити її до прилипання.

Технічні характеристики кутової полиці в ванну кімнату:

  • Матеріал полки: пластик;
  • Розміри (Д/Ш): 21.5x31.5 см.;
  • Колір корпусу: білий;
  • Вага: 400 г.





Зоя ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Полка хорошая, много всего помещается, главное проверить, хорошо ли закреплена.

Відповісти
Руслан ( 2018-04-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Очень удобная, а главное, не портит плитку

Відповісти
Кутова навісна пластикова полиця в ванну кімнату на вакуумних присосках Snap Up Shelf
Кутова навісна пластикова полиця в ванну кімнату на вакуумних присосках Snap Up Shelf