Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальна підставка для планшета, PC, IPad - HF-1254

Код товару: 1000317
Опис

Ми раді представити Вашій увазі цю універсальну портативну складну підставку для планшетних комп'ютерів і інших мобільних пристроїв

Ця підставка унікальна тим, що може використовуватися абсолютно в будь-яких приміщеннях, в тому числі і в автомобілі, літаку, поїзді. Відмінними рисами цієї підставки є висока мобільність і легкість установки. Вам не доведеться довго возитися з безліччю деталей, досить просто винести її з офісу і встановити на панелі в машині. Ця підставка справді універсальна, адже вона підходить для будь-яких мобільних пристроїв різних форматів, може встановлюватися в будь-якому, як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні, а гумові фіксатори захистять Ваш пристрій від падінь і надійно закріплять його в підставці, не залишаючи ніяких слідів.

У Вашій сумці цей маленький, але потрібний предмет не займе багато місця, а легкий алюмінієвий сплав забезпечить простоту переміщення. Підставка дуже легко складається, і дуже компактна, її зручно переносити в складеному вигляді, а розміри дозволяють їй уміщатися навіть в невеликих сумочках, не кажучи вже про портфелі .

Підставка для планшетів може стати Вашим незамінним другом в будь-якій поїздці

Адже так приємно насолоджуватися фільмом в поїзді з вільними руками, а не тримати перед собою планшет кілька годин, від чого втомлюються або руки, або шия. В офісі вона стане корисним доповненням до робочого столу, Ваш бездротовий пристрій не буде завалюватися стосами паперів і губитися у них, і, хіба не хочеться всім нам, щоб завжди було все під рукою? Вдома, встановивши на неї свій планшет, Ви можете включити показ слайдів і насолоджуватися електронною фоторамкою, а так само використовувати її для перегляду фільмів або читання книг, що теж дуже зручно.

Особливо незамінна ця підставка для господарів магазинів електроніки. Встановивши на неї свій товар, Ви можете бути впевнені, що він не пошкоджується і не дряпається, а покупці зможуть розглянути його з усіх сторін і оцінити зовнішній вигляд.
Зовнішні характеристики самої підставки так само універсальні, сріблястий металевий колір і чорні тримачі виглядають дуже стильно й лаконічно і, безумовно, впишуться в будь-який інтер'єр.

Ця портативна підставка може знайти безліч застосувань у Вашому житті, в чому і полягає її особлива цінність.

Розмір 20см.х 15.см.

Розмір основи-порожка 2 см.





Андрій ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Дуже зручна штука, дякую за швидку доставку.

Відповісти
Універсальна підставка для планшета, PC, IPad - HF-1254
Універсальна підставка для планшета, PC, IPad - HF-1254