Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Праска з функцією подачі пари Astor SG-1678 2200W

Код товару: 1001916

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Споживана потужність 2200 Вт
  • Швидкість подачі пари: 60 г / хв
  • Паровий удар: 180 г / хв
  • Матеріал підошви праски: кераміка
  • Тип живлення: Мережа 220 В
  • Об'єм резервуара для води: 0.26 л.
  • Довжина мережевого шнура: 1.6 м.
  • Поворот шнура на 360 градусів

 

Універсальна парова праска «Astor SG-1678»

Праска - це прилад, який є в кожному будинку. Він робить наш одяг акуратним і презентабельним, тому уявити життя сучасної людини без цього атрибуту абсолютно неможливо. Звичайно, праски усі різні, тому вибирати даний прилад для особистого використання необхідно, виходячи з його функціональних можливостей. Саме тому ми пропонуємо Вашій увазі відмінний варіант - універсальна праска «Astor SG-1678» потужністю 2200 W. Вона здатна впоратися з прасуванням виробів з будь-яких тканин. Більш того, в даній прасці присутні такі важливі функції, як відпарювання і налаштування прасування під будь-який тип тканини. Як бачите, «Astor 1678» - це класична домашня праска, яка стане вірним помічником будь-якої господині, адже нею можна добре випрасувати і діловий костюм для чоловіка, і шкільну форму для дитини, і легку шифонову блузу для себе коханої.

Надійна та функціональна помічниця

Праска «Astor 1678» має стандартні розміри і зручну форму, шнур достатньої довжини для підключення до розетки. Її комфортно тримати в руці під час прасування. Корпус виробу являє собою надійний і міцний пластик, якому не страшні високі температури і механічні удари. Робоча частина праски, що безпосередньо торкається до речей, виконана з кераміки, тому вона дбайливо прасує і шовк, і органзу, і звичну бавовну.

Виріб доповнено багатьма корисними функціями, такими як паровий удар або вертикальний пар, захист резервуара від накипу. А керамічна робоча поверхня закінчується паровим носиком, що подає потік пара під час прасування перед праскою. Купити праска «Astor 1678» Ви можете в нашому інтернет-магазині за доступною ціною прямо сьогодні. Уже після першої прасування Ви оціните його зручність у використанні та важливі функціональні можливості.

 





Праска з функцією подачі пари Astor SG-1678 2200W
Праска з функцією подачі пари Astor SG-1678 2200W