Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Валики для волосся Hot Buns Хот Банс - для об'ємних зачісок

Код товару: 1001038
Опис

Ось уже кілька років поспіль стилісти віддають перевагу лаконічним і класичним повсякденним зачіскам. Тому всі модниці створюють собі різні образи з об'ємними волоссям або збирають їх в акуратну гульку. Такі зачіски вимагають мінімум часу для укладання, виглядають надзвичайно, ефектно і доречні в будь-який час дня і на будь-якому заході, будь то конференція в офісі або вечірнє рандеву з коханою.

Головним помічником при створенні ідеальної зачіски стане валик-шпилька для волосся Hot Buns.

Завдяки йому за лічені хвилини копиця розпущених локонів перетворюється на ідеальну гульку. Для цього варто лише зібрати хвіст, одягнути на нього круглий валик для волосся і акуратно зафіксувати пасма. Як бачите, зовсім нескладно, а головне - дуже швидко.

Валик для волосся Hot Buns це м'який виріб і буває в двох кольорах: світлому - для блондинок, і темному - для брюнеток. Він дуже м'який і пружний, тому використовуватися може як для довгого густого волосся, так і для короткого. Навіть власниці каре за допомогою цього аксесуара можуть створити ефект довгого і густого волосся. Головне знати секрет: хвіст в даному випадку потрібно робити нижче, щоб найкоротші волосинки також можна було зафіксувати навколо валика.

Якщо ж Ви збираєтеся на романтичну вечерю, то можна використовувати валик для об"єму волосся. Легкі і повітряні пасма Вам гарантовані! що потрібно для цього зробити?

  1. Вимийте волосся і підсушіть їх феном.
  2. Злегка вологу шевелюру зберіть в хвіст і за допомогою валика зробіть гульку.
  3. Тепер можете зайнятися нанесенням макіяжу або ж просто підсушити зібране волосся ще раз феном.
  4. Лише через півгодини, знявши валик і розпустивши хвіст, Ви отримаєте об'ємну романтичну зачіску, що цілком може зрівнятися з професійним укладанням дорогого салону краси.

Валик для волосся Хот Банс - це універсальний аксесуар, який повинен бути присутнім в косметичці кожної дівчини.

Адже саме з ним будь-яка красуня може не хвилюватися з приводу своєї зачіски і матиме можливість створити витончений образ за максимально короткий час.
Відзначимо, що в інтернет-магазині «Саме То» Ви можете купити комплект, що складається з двох валиків, і у Вас буде шанс поекспериментувати з волоссям і підібрати для себе максимально зручні і красиві варіанти зачісок в домашніх умовах!





Милана ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Прическа за 2 мин без проблем!

Відповісти
Kristy ( 2015-10-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Валик понравился...даже очень. До этого был обычный валик без кнопки, но этот мне нравится больше. Все очень быстро. Волосы накрутила на валик и защелкнула на кнопку и пошла. Спасибо!
Відповісти
Валики для волосся Hot Buns Хот Банс - для об'ємних зачісок
Валики для волосся Hot Buns Хот Банс - для об'ємних зачісок