Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Захисні вкладиші для взуття від мозолів Shoe Bite Saver

Код товару: 1000885
Опис

Колір: чорний

Стопа кожної людини унікальна і має свої анатомічні особливості. Саме тому ми часто відчуваємо дискомфорт, навіть якщо ходимо в якісному взутті з натуральних матеріалів. Задник тре п'яту, устілка натирає стопу і т.д. Це призводить до утворення мозолів і натоптишів, які з часом можуть завдати досить серйозної шкоди нашому здоров'ю. Щоб уникнути даної проблеми, можна вкладати у взуття устілки від мозолів shоe bite sаver. Вони знижують тиск на стопу і пом'якшують зіткнення її з внутрішньою поверхнею взуття. В результаті, ваші ніжки не травмуються і залишаються здоровими, ніжними і гладкими як у дитини.
Використовувати дані пристосування рекомендується якщо:

  • взуття має дуже жорсткий задник,
  • якщо вона дещо завелика і нога в ній погано зафіксована,
  • якщо устілка жорстка і незручна,
  • якщо у вас дуже чутлива і схильна до травматизму шкіра.

Принцип використання устілок від мозолів shоe bite saver

Використовувати устілки від натирання дуже просто. Їх потрібно звільнити від упаковки, вкласти у взуття в районі п'яти і трохи придавити, щоб вони приклеїлися.
Приклеювати устілки для п'ят shоe bite saver потрібно тільки в чисте і добре просушене взуття, так як наявність на поверхні устілки пилу, бруду або вологи знижує здатність вкладиша приклеюватись.

Вкладиші для взуття невибагливі у догляді. Їх потрібно просто періодично промивати в теплій воді з милом по мірі забруднення. Але слід враховувати, що при кожному митті клейкий шар трохи змивається, тому від дуже частих прань вони можуть перестати добре приклеюватися до устілки. Термін використання виробів становить 3-4 місяці.





Ирада ( 2016-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
это мое спасение) очень помогает!

Відповісти
Захисні вкладиші для взуття від мозолів Shoe Bite Saver
Захисні вкладиші для взуття від мозолів Shoe Bite Saver