Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електронна запальничка з годинником Машина 813 - запальничка з USB

Код товару: 1007491
Опис

Увага! В асортименті присутні запальнички з різними кольорами циферблатів (коричневий, золотий, блактиний; див фото). Наявність тієї чи іншої моделі Ви можете уточнити у оператора при оформленні замовлення.

Яскрава usb запальничка стала незамінним аксесуаром для курців

Вона працює за абсолютно новим принципом, який виключає використання газу або бензину. Створюваний між 2 контактами потужний електро-імпульсний розряд подібний з кульовою блискавкою, який впорається з розпалом будь-якого предмета, в тому числі багаття або тютюнових виробів. Це вказує на універсальність девайса. Зручна акумуляторна запальничка має масу переваг і запросто стане креативним подарунком.

Мініатюрна запальничка спіральна з годинником відрізняється надійністю і бездоганною роботою. Відсутність додаткових витратних матеріалів повністю виключає збій в роботі пристрою. Вона не боїться вітру та слабкого дощу. Безвідмовний прилад допоможе розвести вогонь в будь-яких умовах.

Вона має зручний usb шнур, за допомогою якого прилад можна запросто підключити до ПК або ноутбука. Завдяки вбудованому акумулятору вже через 45-60 хв девайс буде повністю готовий до роботи.

Екологічна запальничка електронна зі вбудованим годинником абсолютно безпечна для навколишнього середовища. Відсутність компонентів, що містять шкідливі сполуки, в конструкції приладу роблять його безпечним для здоров'я.

Економічна подарункова запальничка не вимагає покупки розхідних матеріалів, спеціального обслуговування і чищення. А ефектний зовнішній вигляд, використання сучасних матеріалів і стійкий покриття кольору хамелеон роблять запальничку відмінним сувеніром.

Металевий корпус виконаний з міцного матеріалу, а райдужне покриття має високі показники стійкості до механічних пошкоджень. Всі елементи конструкції, в тому числі і петля відкидний кришки, надійно закріплені на своїх місцях.

Шнур, що йде в комплекті, призначений для правильної зарядки девайса від будь-якого пристрою. Для додаткової зручності своїх власників пристрій оснащений годинами. Це дозволяє стежити за часом і дотримуватися графіка справ.

Електронна запальничка - це безпечне, практичне і економічно вигідне придбання

В процесі експлуатації вона не забруднює навколишнє середовище, адже в ній немає відкритого вогню, вона не випаровує шкідливі пари газу і бензину. При використанні цієї моделі не потрібно додаткові витрати на газові балончики і бензин для дозаправки вироби. На роботу запальнички не впливають погані погодні умови. Вона не згасне при сильному вітрі або дощі. Апарат є новим продуктом і результатом технологічного прогресу. Його використання - це перший крок в сторону безконтрольного споживання природних ресурсів. Електроімпульсна запальничка - це поновлюване джерело енергії, яке не завдає шкоди навколишньому середовищу. Прилад вимагає зарядки всього два рази в місяць при помірному використанні. Електронна запальничка має компактні розміри і легко зможе поміститися в будь-якій кишені. Це робить її використання максимально комфортним. Поєднання доступної ціни, високої якості комплектуючих, стильного дизайну і сучасних технологій - це все відмінні характеристики спіральної запальнички Машина 813.

Звертаємо увагу! Годинник даної запальнички - це справжній діючий годинник з кварцевим механізмом, працює від батарейок LR626.

Спіральна запальничка, характеристики:

  • Елемент займання: спіраль;
  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал + пластик;
  • Розміри: 75х35х15 мм;
  • Вага: 65 г.
  • Годинник працює від батарейок LR626

Електрозапальничка Машина, комплектація:

  • Запальничка,
  • Зарядний кабель (USB-MicroUSB)
  • Подарунковий кейс.





Електронна запальничка з годинником Машина 813 - запальничка з USB
Електронна запальничка з годинником Машина 813 - запальничка з USB