Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Антисептик для рук з дозатором на спиртовій основі EXIT, 50 мл

Код товару: 1007735

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Санітайзер для рук на спиртовій основі EXIT підходить для постійного використання і є особливо корисним в розпал епідемій. Антисептик ефективний проти 99,9% мікробів.

Швидкий ритм життя не повинен заважати вашому здоров'ю! Універсальний антисептичний засіб Exit для обробки рук підійде для будь-якого типу шкіри. Виготовленням цього засобу займалася ізраїльська лабораторія, яка спеціалізується на вірусах і хворобах. Даний засіб являє собою невеликий флакон з розпилювачем. Підходить для індивідуальної обробки рук і поверхонь предметів. Цей антисептик підійде як для медичного працівника, так і для щоденного застосування кожному. Обсяг цього засобу становить 50 мл - його легко покласти в кишеню або сумку. До складу спрея входять: етилен, гліцерин і спеціальний фірмовий комплекс Exit. Етанол, який входить до складу допомагає швидше знезаразити долоні. Гліцерин в складі не дає шкірі пересихати, він затримує вологу всередині і не викликає подразнення. Підходить для частого застосування Антисептик був клінічно протестований на більшості видів вірусів і бактерій. Щоб його застосувати, потрібно два рази натиснути на розпилювач і ретельно здійснити обробку поверхні рук. Зберігати в темному місці. Термін придатності становить 5 років з дати виробництва. Рекомендується для застосування всією родиною, особливо в транспорті і в багатолюдних місцях. Завдяки перевіреній якості засобу, можна не сумніватися в якісній обробці, яка вбиває до 99, 9% всіх мікробів. Антисептик не вбирається в шкіру, підходить для застосування навіть дітям і вагітним жінкам. При використанні такого дезінфектора для рук, можна не хвилюватися про те, що ваш організм перестане боротися з мікробами, які осідають на руках. Засіб не викликає звикання.

Рідкий спрей антисептик EXIT 50 мл, характеристики:

  • Виробник: Ambrosia-SupHerb;
  • Країна виробник: Ізраїль;
  • Тип засобу: Спрей;
  • Область застосування: Тіло;
  • Упаковка до засобу: Флакон;
  • Обсяг: 50 мл;
  • Тип шкіри: Всі типи шкіри;
  • Вікова група: Без обмежень.

Склад:
Етилен, гліцерин, противірусний комплекс "EXIT".

 





Антисептик для рук з дозатором на спиртовій основі EXIT, 50 мл
Антисептик для рук з дозатором на спиртовій основі EXIT, 50 мл