Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Парасолька R&B напівавтомат жіночий (кольори в асортименті)

Код товару: 1001691

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Матеріал: Поліестер
Пол: Для жінок
Основний колір: червоний, синій, бордовий, малиновий, сірий, фіолетовий (наявність кольору уточнюйте у менеджера)
Механізм: Напівавтомат
Кількість спиць: 10 спиць
Кількість складань: 3
Тип ручки: Пряма
Матеріал ручки: Пластик
Діаметр купола: 95 см.
Довжина парасольки в складеному вигляді: 30 см.
Довжина ручки: 54 см.

Знайти хорошу якісну парасольку в магазині зараз досить складно. Китайські дешеві моделі ламаються після першого ж пориву вітру, а якісні парасольки стоять просто непристойно дорого. Звичайно, парасолька потрібна річ і в дощову погоду без неї просто не вийдеш на вулицю. Але платити за неї половину зарплати просто нерозумно.

Для нашого сайту ми вирішили підібрати оптимальний варіант: недорогий і якісний. І зупинили вибір на парасольках R & B польського виробництва. Вони характеризуються досить високою міцністю, зручністю в експлуатації і мають універсальний дизайн.

Характеристика парасольки R & B

Складні парасолі R & B зручні в транспортуванні. Їх розмір в складеному вигляді складає всього 30см. Вони прекрасно поміщаються навіть в невелику жіночу сумочку. Ручка парасольки пряма, що робить його ще більш компактним.
Спеціальний чохол дозволить вам покласти в сумку навіть мокру парасольку, захистивши всі інші предмети в сумці від намокання.
Напівавтоматична система відкривання дозволить вам за дві секунди розкрити зон, коли ви виходите під дощ з приміщення або транспорту. Ви просто не встигнете промокнути, як це зазвичай буває, коли розкриваєш парасольку вручну (при механічній системі). Вам просто потрібно натиснути на спеціальну кнопку, розташовану на ручці пристрою, і купол моментально розкриється і створить вам надійний захист від дощу.
Сам купол виготовлений з непромокаючої поліестеру. Розмір його досить великий - 95 сантиметрів. Під такою парасолькою зможете поміститися не тільки ви, але і взяти «до себе під дах» попутника.

Дизайн парасольки R & B

Жіноча парасоля повинна бути не тільки міцною, але і красивою. Дизайн парасольок R & B класичний. Непомітний ніжний принт в вінтажному стилі розташований по центру і по краях купола. Такі парасолі прекрасно поєднуються з будь-яким видом одягу. А великий вибір основного кольору купола дозволяє підібрати модель на свій смак.





Парасолька R&B напівавтомат жіночий (кольори в асортименті)
Парасолька R&B напівавтомат жіночий (кольори в асортименті)