Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Конусна плойка для волосся Gemei GM-1976

Код товару: 1000818

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кучеряве волосся здавна вважалися еталоном краси. Жінки в усьому світі протягом багатьох століть щодня закручували локони, використовуючи всілякі підручні засоби.
Нарешті, технічний прогрес полегшив долю прекрасної статі. З'явилися електричні плойки! Їх використання дало кожній жінці можливість завивати локони прямо вдома, не відвідуючи перукаря. Безумовно, перші моделі були не ідеальні. Вони сильно пошкоджували структуру волосся, тому користуватися ними постійно не рекомендувалося.
Сьогодні індустрія краси може похвалитися абсолютно новими зручними у використанні і безпечними для здоров'я волосся приладами. Однією з останніх розробок став конусний стайлeр для створення локонів Gеmei GM-1976. Він дозволяє привести себе в порядок за лічені хвилини без особливих зусиль і стежить за здоров'ям вашого волосся.

Використання конусного стайлeра для створення локонів Gеmei GM-1976

Конусний стайлeр для створення локонів Gemеi GM-1976 відноситься до професійних перукарських інструментів. Він має високу якість, дуже практичний і простий у використанні. Підходить для створення зачісок різного типу:
• завивки спіралеподібних і круглих локонів,
• створення об'ємних зачісок,
• підкручування кінчиків і чубчика.

Стайлер можна використовувати як на короткому, так і на довгому волоссі, моделювати пряме і кучеряве волосся. Перед використанням приладу необхідно вимити і висушити волосся. Можна нанести на пасма фіксуючий засіб (мус або гель).

Особливості конусного стайлера для створення локонів Gemеi GM-1976

Особливістю стайлера даної моделі є високий ступінь захисту волосся від пошкодження. Нагрівальний елемент зроблений не з металу, як більшість плойок, а з кераміки, тому він не пошкоджує локони. Кераміка має дуже високу щільність і гладку поверхню. Тому кожен волосок залишається гладеньким. Температура нагріву робочого елементу не перевищує 230 градусів Цельсія. При такій температурі волосинка закручується, але не втрачає кератину і речовини, що входять до її складу, не руйнується. Мало того, в результаті даної процедури волосся стає шовковистим, м'якими і дуже слухняними. Воно набуває гарного блиску, легко розчісується і менше плутається.





Конусна плойка для волосся Gemei GM-1976
Конусна плойка для волосся Gemei GM-1976