Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кружка-мішалка з кришкою Coffee Magic

Код товару: 1001110

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Чудова чашка Coffee magic - справжня знахідка для поціновувачів гарячих напоїв!

Тепер повітряний капучіно, кава з молоком або зі збитими вершками можна приготувати в домашніх умовах або на робочому місці. І зовсім необов'язково мати габаритний агрегат!

Кружка міксер не тільки швидко і легко зробить улюблений напій, але також внесе нотки позитиву в самий звичайний день і стане маленькою веселою пригодою. Все просто: наливаємо молоко або вершки в Сoffee Magic, натискаємо на кнопочку і чекаємо появи піни. Як тільки це сталося, вимикаємо прилад, наливаємо в нього гарячу каву і насолоджуємося вишуканим напоєм. Доглядати за кухлем також не складе труднощів - замість молока наливаємо воду з невеликою кількістю миючого засобу, натискаємо на кнопку, і через кілька секунд чистий прилад готовий до подальшого використання.

Але це ще не все! Крім приготування запашної кави гуртка Сoffee Magic відмінно впорається з перемішуванням інгредієнтів для омлету, збивання пінки для страв і напоїв, розчиненням аптечних препаратів в воді і іншими схожими завданнями. Після того, як продукт готовий, він не потребуватиме додаткового розмішування ложкою або віночком.

Кружка самомішалка - відмінний помічник для гурманів і прихильників комфорту, тому подарунок у вигляді такої дрібниці стане виразом турботи про те, кому він призначений

Кружка з міксером для пінки Coffee Magic не займе багато місця, тому для тих, у кого невеликий кухонний простір, в якому місця для кавової машини недостатньо, прилад стане відмінним рішенням. Невагома і пишна вершкова або молочна пінка, приготована в такій гуртці за пару хвилин, стане вишуканим ранковим акцентом після пробудження. А для тих, хто любить жити також легко і невагомо, Coffee Magic нагадає про дитинство, коли найпростіші речі здавалися справжнім дивом.





Юлия ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
теперь это мой самый любимый предмет на кухне))) обожаю кофе с пенкой)

Відповісти
Кружка-мішалка з кришкою Coffee Magic
Кружка-мішалка з кришкою Coffee Magic