Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Матрац надувний Intex 76х191х22 см (68950)

Код товару: 1000489

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якісні надувні матраци з кожним днем стають все більш популярними серед великого кола споживачів. Великий інтерес до своєї надувної продукції викликає компанія Intex. Широкий асортимент різних надувних матраців, дитячих аксесуарів для купання в басейні і в морі і безліч ігрових комплексів вражає уяву своєю яскравістю і різноманітністю.

Переваги надувних матраців

Надувні матраци дарують своїм власникам комфорт і зручність. Велика перевага матраців Intex полягає в тому, що вони займають мало місця і мають доступну вартість. Вони вважаються ідеальним варіантом для заміського будинку, дачі або для раптово заїхавших на ночівлю гостей. Високу популярність матраци мають завдяки своїм ергономічним властивостям. Вони дуже зручні в експлуатації і не поступаються за своєю функціональністю звичайним ліжкам.

Надувний матрац Intex часто використовують не тільки як місце для сну і відпочинку, але і беруть його із собою на відпочинок на природі, на морі або на річку. Процес накачування матраца або здування займає не більше п'яти хвилин, що є дуже практичною і зручною властивістю.

Компанія Intex, пропонує широкий діапазон розмірів матраців:

  • Односпальні;
  • Полуторні;
  • Двоспальні.

Кожен бажаючий зможе підібрати для себе відповідну модель, яка буде прекрасно вміщуватися в намет або в кімнату.

При виробництві продукції Intex використовуються виключно високоякісні матеріали і виготовляються за спеціальними технологіями. Матраци виготовлені з приємного на дотик матеріалу, на якому не ковзає постільна білизна, а під дією сонячних променів швидко висихає і не деформується. Конструкція матраца дуже міцна, що дозволяє одночасно кільком людям відпочивати абсолютно безпечно.
Ці фактори є гарантією надійної і тривалої експлуатації виробів. Разом з цим, вся продукція має досить помірну вартість. Продукція Intex вважається справжнім комфортом і надійністю, яка доступна кожному.

Купити надувний матрац Intex можна в компанії СамеТо. Менеджери компанії допоможуть у виборі та дадуть відповіді на питання, що виникають в процесі вибору матраца.





Матрац надувний Intex 76х191х22 см (68950)
Матрац надувний Intex 76х191х22 см (68950)