Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір фляга, запальничка, 4 стопки, лійка, штопор в чохлі

Код товару: 1001037

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір: фляга, запальничка, 4 стопки, лійка, штопор в чохлі. Об'єм фляги 270 мл.

Що подарувати чоловікові? Таким питанням задаються багато жінок, коли якесь свято на підході. І хочеться, щоб подарунок був корисним, практичним і істинно чоловічим. Тому в нашому інтернет магазині є прекрасний набір, який складається з 1 фляги, 4 стопок, 1 запальнички, 1 лійки, 1 штопора, і все це в практичному чохлі чорного кольору. У цьому наборі є все і відразу - що дуже зручно, ніж подарувати просто флягу. Цей презент стане справжнім сюрпризом для вашого чоловіка, для батька, хресного, колезі або просто хорошого друга.
Якщо заглибитися в історію виникнення самої фляги, то її використовували ще солдати Другої світової війни. До нашого часу вона дожила практично в незмінному вигляді. Цей незвичайний атрибут тільки для справжніх чоловіків! Набір в чохлі можна взяти з собою куди завгодно. Будь то просто зустріч з друзями або ділова зустріч. Діставши такий набір, чоловік підкреслить свою індивідуальність, оригінальність і свій статус, що теж немало важливо в сучасному світі. Також цей набір буде доречний при поїздці за місто, на пікніку, на риболовлі - загалом де завгодно.
Повірте, будь-який представник сильної статі буде радий такому особливому, сміливому і нестандартному подарунку! І незабаром сюрприз з його боку не змусить вас чекати.
Дивуйте своїх чоловіків, вони цього варті!





Даша ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Брали на подарки для мужчин, всем понравились!

Відповісти
Светлана ( 2015-10-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Подарила мужу на День рождение! Долго не могла придумать что подарить. И случайно наткнулась в интернете на этот фляжный набор! Понравилось что набор в чехле! Мужу очень понравился мой подарок! Рекомендую!

Відповісти
Набір фляга, запальничка, 4 стопки, лійка, штопор в чохлі
Набір фляга, запальничка, 4 стопки, лійка, штопор в чохлі