Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Набір олівців-очищувачів для виведення плям Lil` Bully, 3 шт

Код товару: 1002154

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір олівців-очищувачів для виведення плям Lil` Bully з 3 штук – невід’ємна річ для кожного

Дуже багато в повсякденному житті кожної людини виникає ситуацій, які доставляють неприємності і здатні зіпсувати настрій, підірвати впевненість в собі. Наприклад, Ви пролили вино на одяг під час корпоративу, дитина по дорозі в дитячий садок забруднила Вам манжет на робочій блузі або сама послизнулась і впала на зелену траву і т. Д. Насправді таких ситуацій щодня дуже багато. І не завжди є можливість запрати забруднення і добре висушити одяг, не зіпсувавши його охайний зовнішній вигляд. Тому і треба мати завжди при собі засіб, що допоможе видалити несподівано поставлену пляму. Олівець-плямовивідник Lil` Bully - це якраз те, що потрібно. З ним навіть в домашніх умовах Ви забудете про такі процедури, як посипання сіллю плям або миттєве прання в холодній воді слідів від фломастерів, якими малює Ваше чадо. Олівець Lil` Bully швидко виводить плями з будь-якого типу тканини, досить лише правильно його нанести. Спочатку треба злегка намочити пляму водою, добре потрясти олівець і ретельно намазати ним забруднення. Потім місце плями має висохнути, і слідів від неї не залишиться.

Олівець-плямовивідник має невеликий розмір, тому його зручно носити з собою в сумочці всюди і завжди. Він не містить кислот і токсичних речовин, тому не зашкодить тканині і не зіпсує її колір. Більш того, він дуже економічний. Купуйте прямо зараз набір олівців-очищувачів для виведення плям Lil` Bully з 3 штук, і ніякі плями Вам не страшні!





Набір олівців-очищувачів для виведення плям Lil` Bully, 3 шт
Набір олівців-очищувачів для виведення плям Lil` Bully, 3 шт