Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Панорамний фільтруючий протигаз від чадного газу - респіратор Sheng An TZL-30/TZL30A

Код товару: 1007532

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 318 грн 303 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Колір (основний): Срібний
Матеріал товару (основний): Фольга
Одиниця виміру: шт.
Країна виробник: Китай
Час безперервної роботи: 30 хв.
Опис

Ще зі шкільної лави ми з вами знаємо, що протигаз - це надійний засіб для захисту при пожежі. Тому його можна зустріти в багатьох установах поряд з вогнегасником. Більш того, купити протигаз бажано і для будинку. Ніхто не застрахований від надзвичайних подій, а з даними аксесуаром ви завжди зможете вберегти власне життя.

Рекомендуємо вам звернути увагу на протигаз Fire Escape Hood TZL-30 TM «Sheng An», тому що даний варіант порадує вас і своєю доступною ціною, і відмінною якістю, і довговічністю.

Якщо ви пошукайте в інтернеті даний аксесуар по фразі «протигаз купити», то побачите, що варіантів існує багато, але всі вони створені за загальними принципами. Головна мета будь-якого протигаза - респіраторний захист людини від диму, вуглекислого газу, вогню, тепла і т.п. І пропонований нами протигаз - не виняток, він відмінно справляється з поставленими перед ним завданнями.

Як і багато видів масок протигазів, він розрахований на півгодини безперервної роботи, цього часу достатньо як з метою професійного використання, так і для екстрених випадків. Цей протигаз ціна якого вас обов'язково приємно здивує, оснащений еластичною неопреновою стрічкою, що підійде для ворота будь-якого розміру, а також полікарбонатовою оглядовою мембраною, що забезпечує хорошу видимість. Така будова аксесуара дозволяє надягати його навіть на 30 секунд, чого не зробиш з більш габаритними аналогами.

Мати в будинку такий фільтруючий протигаз корисно і для побутового використання. Він надійно захистить від пилу під час прибирання, від запаху і токсичних випарів фарби під час ремонту, від впливу пестицидів при обробці дачної ділянки і т.д. Як бачите, сучасні протигази доречні в багатьох сферах, починаючи від будівництва і закінчуючи металургією.

Фільтруючий респіратор An TZL-30/TZL30A, характеристики:

  • Матеріал: алюмінієва армована фольга
  • Стиль: гарнітура-анфас
  • Час роботи: 30 хвилин
  • Захист від: окис вуглецю (CO), ціанід водню (HCN), хлорид водню (HCI)
  • Опір вдихання: <800 Па
  • Опір видиху: <300 Па
  • Дата виготовлення: 08.2023

Протигаз від чадного газу, комплектація:

  • Протигаз (запаяний в герметичний поліетиленовий пакет)





Панорамний фільтруючий протигаз від чадного газу - респіратор Sheng An TZL-30/TZL30A
Панорамний фільтруючий протигаз від чадного газу - респіратор Sheng An TZL-30/TZL30A         318 грн 303 грн