Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Неопреновий пояс Vulkan Super Size (Вулкан Супер Сайз)

Код товару: 1000199

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Склад пояса Vulkan Super Size (Вулкан Супер Сайз):

66% - неопрен;
30,5 - нейлон;
3,5 - лайкра.
Розміри: 130 см х 25 см.

Вас не влаштовує ваша фігура, і ви хочете швидко схуднути? Тоді неопреновий лікувально-профілактичний пояс Vulkan Super Size (Вулкан Супер Сайз) повинен стати невід'ємною частиною цього процесу. Пояс Вулкан має форму корсета, добре стягує талію і допомагає відмінно виглядати одразу ж після застосування.
Неопреновий лікувально-профілактичний пояс Vulkan Super Size виготовлений з високоміцних матеріалів, які абсолютно унікально впливають на шкіру, піднімаючи температуру і змушуючи людину потіти. Пояс Вулкан завдяки своїм термічним властивостям, ідеально підійде не тільки для тих, хто бажає скинути зайву вагу і позбутися від складок в області живота, але і для тих людей, у яких є проблеми зі спиною, такі як часті болі в області спини, радикуліти або міжхребцева грижа.

Неопреновий лікувально-профілактичний пояс Vulkan Super Size (Вулкан Супер Сайз) складається з декількох шарів.

Внутрішній шар, який найбезпосереднішим чином контактує зі шкірою людини з лайкри і неопрену. Внутрішній шар має комірчасту форму за рахунок неопрену, який, по суті, є синтетичним каучуком. Саме неопрен і створює ефект локальної сауни. А неопрен в свою чергу покритий шаром термоселя. Саме цей матеріал здійснює мікро масаж шкірної поверхні, в результаті чого поліпшується кровообіг у клітинах. Також термосель виконує функцію повітряної подушки між шкірою і поясом. Завдяки цьому повітряному прошарку запобігається скупчення поту і шкіра в області живота і спини продовжує дихати.

Умови використання пояса для схуднення не надто жорсткі, але дотримуватися їх потрібно обов'язково:

- Не варто використовувати пояс більше трьох годин безперервно;
- Носити неопреновий пояс можна як на голе тіло, так і поверх нижньої білизни.
Коли ви надягаєте пояс, важливо, щоб вам було комфортно. Якщо пояс тисне, ви від нього не дочекаєтеся жодних результатів. Тому важливо заздалегідь правильно підібрати розмір.
 





Неопреновий пояс Vulkan Super Size (Вулкан Супер Сайз)
Неопреновий пояс Vulkan Super Size (Вулкан Супер Сайз)