Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Пластмасові окуляри з регулюванням діоптрій лінз Dial Vision

Код товару: 1007463

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 239 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Форма: Прямокутна
Стать: Унісекс
Колір (основний): Чорний
Матеріал товару (основний): Пластик
Ширина: 14 см.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Блістерна упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Dial Vision - універсальні, якісні, стильні окуляри, які підходять як чоловікам, так і жінкам (унісекс).

Новинка на ринку і просто необхідність для багатьох! Оригінальність їх в тому, що вони налаштовуються під кожного індивідуально з урахуванням особливостей зору. Для застосування цих окулярів не потрібна консультація офтальмолога або підбір лінз фахівцем, як і не потрібно рецепта для їх придбання. З ними все набагато простіше! Ці окуляри дають можливість добре бачити на різній відстані. Вам не доведеться купувати окремо окуляри для читання, водіння автомобіля, роботи за комп'ютером і інших занять - Dial Vision легко можна налаштувати для потрібної мети. А це означає, що окуляри Dial Vizion здатні замінити кілька пар звичайних окулярів, що в свою чергу дає можливість добре заощадити, та не купувати зайвих пар окулярів. Та й не зручно носити з собою кілька окулярів, а головне навіщо, якщо є такий універсал як Dial Vizion. Крім того, на наш зір в різні періоди часу впливає ряд факторів (втома, стрес, тиск, захворювання і т. п.), Що в свою чергу відбивається на можливості чітко бачити. Звичайні окуляри не можуть реагувати на зміни в роботі зорового апарату, а ось Dial Vision забезпечать відмінне фокусування в будь-який час, навіть вночі.

Регулювання окулярів максимально просте та зручне, вам не треба буде ні спеціальних навичок, ні особливих знань, ні додаткового інструменту.

Окуляри Dial Vision забезпечать вам чітку картинку, зберігаючи при цьому всі фарби і відтінки навколишнього світу.

Ці окуляри дуже легкі (всього 160 грам), за рахунок чого не створюють зайвого тиску на перенісся, а це дуже важливо. Ви зможете носити їх тривалий час і навіть не помітите цього, зважаючи на їх легкість. Колір оправи класичний - чорний, лінзи – прозорі.

Dial Vision - звичайних розмірів, міцні, стійкі до утворення подряпин, які не громіздкі, акуратні. Крім того ці окуляри виглядають модно і стильно, їх можуть носити як представники молоді так і люди похилого віку. Окуляри доступні за ціною. Велика кількість позитивних відгуків про них говорить сама за себе - продукт відмінно зарекомендував себе на ринку! Всі, хто придбав для себе ці окуляри, залишилися задоволені і рекомендують окуляри для застосування іншим.

У окулярів Dial Vision дуже широкий діапазон налаштувань - від - 6 до +3 діоптрій. За рахунок такого діапазону, лінз, що настроюються, і можливості регулювання носового упору, окуляри можуть використовуватися різними людьми, наприклад декількома членами сім'ї за потреби. Крім того Dial Vision передбачає певний параметр для кожного ока, що однозначно є ще однією їх істотною перевагою. Рамка окулярів гнучка, їх навіть можна носити поверх іншої пари окулярів. Особливого догляду не вимагають, для них підійдуть засоби для очищення звичайних окулярів, зберігаються вони в тканинному мішечку. Виробник даних окулярів намагався максимально спростити для споживача використання окулярів - з Dial Vision можна зменшити або збільшити діоптрію лінз буквально за кілька секунд, для цього слід просто повернути коліщатко. Окуляри універсальні - підходять для людей і з короткозорістю, і далекозорістю.

Такі окуляри знадобляться вам завжди і скрізь - удома, в магазині, для роботи за комп'ютером, за кермом автомобіля, при читанні, для розглядання дрібних деталей і тому подібне. Окуляри можна придбати як особисто для себе, так і комусь в подарунок, оскільки їх можна адаптувати під будь-яку людину. Цей товар вас не підведе ніколи, він практичний, компактний, надійний.

Окуляри універсальні для зору Dial Vision, характеристики:

  • Матеріали виготовлення:
    • Оправа: пластик
    • Лінзи: пластик
  • Дизайн - унісекс;
  • Можливість коригування оптичного ефекту;
  • Діапазон налаштувань від -6D до + 3D (заявлено виробником);
  • Колір оправи: чорний;
  • Загальна ширина: 14 см;
  • Відстань між дужками: 13 см;
  • Ширина лінзи: 5 см;
  • Висота лінзи; 2.5 см.

Окуляри з регулюванням діоптрій, комплектація:

  • Окуляри;
  • Інструкція англійською мовою;
  • Упаковка блістерна.





Пластмасові окуляри з регулюванням діоптрій лінз Dial Vision
Пластмасові окуляри з регулюванням діоптрій лінз Dial Vision         239 грн