Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс-сауна для бігу «Monalisa» Монализа

Код товару: 1000485

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Матеріал: неопрен з латексним прошарком. Не токсичний.
Розмір пояса: 20 x 100 см.

Збалансоване харчування і регулярні заняття спортом - це стандартна рекомендація для людей, які бажають скинути вагу. Але, на жаль, саме зайва вага сильно ускладнює процес тренувань. Багато повних людей мають проблеми зі спиною, внаслідок чого навіть проста пробіжка може стати нестерпно важким випробуванням. Але не варто опускати руки. Для того, щоб заняття спортом приносили задоволення і хороші результати досить придбати пояс для бігу!

Пояс Sunex Моналіза з ефектом сауни - ідеальний помічник для тих, хто хоче схуднути.

Як він працює?
Всі знають, що відвідування сауни благотворно впливає на загальний стан людини. У «парилці» з тіла виводяться токсини, підтягується шкіра. Крім того, за один похід в сауну можна втратити парочку зайвих кіло. Неопреновий пояс Sunex Моналіза з ефектом сауни діє схожим чином. Ділянка тіла, на яку надітий пояс, розігрівається, тіло тонізується і отже, жировий прошарок тане. Краса цього пояса полягає в тому, що шкіра розігрівається не тільки під час безпосередньо занять спортом, але і в стані повного спокою.

Пояс підтримує спину і хребет під час тренувань. Люди із зайвою вагою часто бояться займатися аеробікою, через страх отримати травму. З поясом можна не турбуватися про можливі травми. Він зручний і абсолютно не помітний під одягом, так що комфорт і безпека бажаючим схуднути забезпечена!

Як вже було сказано вище, пояс з ефектом сауни зручно носити з будь-яким одягом, адже його товщина складає всього 3 мм.

Тому в ньому худнути можна при будь фізичному навантаженні, будь то біг, аеробіка або просто швидка ходьба. Крім того, матеріал, з якого виконаний пояс - неопрен - не викликає роздратування на шкірі. Пояс легко надівається, збільшує потовиділення і спалює жир.

Купити неопреновий пояс можна онлайн в інтернет - магазині СамеТо. Оформити заявку на цей унікальний предмет можна всього за кілька хвилин і вже через пару днів ви зможете відчути його дію на собі!





Пояс-сауна для бігу «Monalisa» Монализа
Пояс-сауна для бігу «Monalisa» Монализа