Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Попільничка Легені курця керамічна

Код товару: 1001654

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри товару, см: 5х14х11

Починаєш курити завжди якось непомітно для себе. А ось зав'язати з цією згубною звичкою дуже важко. І якщо у вас ніяк це не виходить, спробуйте використовувати психологічні прийоми. Наприклад, купити керамічну попільничку «Легені».

Як попільничка «Легені» допомагає кинути палити

Попільничка «Легені» виконана у вигляді легень здорової некурящої людини. Коли вам необхідно струсити попіл на такі «легені» або загасити сигарету, утворюючи на «здоровому органі» чорну пляму, виникає психологічний дискомфорт. Ви розумієте, що і на ваших легенях від кожної викуреної вами сигарети, утворюється ось така ж рана.
З кожним разом, гасити сигарету о «здорові легені» стає психологічно важче. В результаті кількість викурених за день сигарет стає все менше. Через деякий час ви зможете зовсім кинути палити.

Попільничка «легені» - кращий подарунок для курця

Якщо самі ви не палите чи змогли кинути, але серед близьких вам людей є людина, про здоров'я якої ви турбуєтеся і дуже хочете щоб від цієї шкідливої звички позбувся і вона, подаруйте їй попільничку «легені». Можливо, спочатку вона усміхнеться вашому подарунку і не сприйме його всерйоз, але через деякий час подарунок подіє. Ось побачите.

Якісна характеристика попільнички «Легені»

Попільничка «Легкі» виготовлена з кераміки. Вона дуже невибаглива у використанні. Завдяки гладкій внутрішній поверхні з неї легко струшується попіл. При сильному забрудненні її необхідно обполоснути водою. У використанні миючих засобів немає необхідності.





Попільничка Легені курця керамічна
Попільничка Легені курця керамічна