Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чарка-непроливайка незвичайний алкогольний сувенір!

Код товару: 1000777

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви шукайте незвичайний подарунок для друга, колеги, близької людини з веселим заводним характером, люблячого оригінальні жарти та розіграші, зверніть увагу на такий предмет як чарка-непроливайка. Це недорогий, простий у використанні виріб, зможе створити веселу атмосферу на будь-якій вечірці за лічені хвилини.

Особливості чарки-непроливайки

За зовнішнім виглядом пропонована жартівлива модель нічим не відрізняється від справжньої чарочки. Вона виготовлена зі справжнього скла, тому вимагає до себе такого ж обережного поводження, як і справжні столові прилади. Розмір виробу -  9х6х7 см. Розмір в упаковці: 12х8х8 см. Усередині ємності знаходиться рідина, з вигляду нагадує вино або коньяк. Налита рідина має особливий склад: вона не змінює колір, не випаровується і не мутніє з часом. При будь-якому положенні виробу, наявна всередині рідина буде залишатися в середині ємності.
Але головна особливість виробу полягає в тому, що налита в нього рідина не перемішується і не вступає в реакцію з іншими рідинами. Тому в посудину можна спокійно наливати справжні напої, за кольором схожі з наявною в ємності рідиною:

  • вино,
  • коньяк,
  • сік.

Вони заповнять ємність поверх наявної в ній рідини, і їх можна буде спокійно пити (абсолютно безпечно для здоров'я). Це робить розіграш ще більш інтригуючим, так як людина якийсь час буде дійсно пити з даного посуду, а потім, раптом, напій перестане потрапляти до неї в рот. Спостерігати за здивованими поглядами і спробами трясти і перевертати стакан дуже весело.
Особливого догляду виріб не вимагає. Під час проведення чергової прибирання будинку просто зметіть з нього пил ганчіркою.
Такий оригінальний подарунок безсумнівно приведе в захват шанувальників справжнього гумору.





Чарка-непроливайка незвичайний алкогольний сувенір!
Чарка-непроливайка незвичайний алкогольний сувенір!