Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Потрійна плойка для волосся Junma НЕ9 22 мм.

Код товару: 1001175
Опис

  • Напруга: 110V-220V
  • Номінальна частота: 50HZ-60HZ
  • Потужність: 30W-50W
  • Мінімальна температура: 160 С
  • Максимальна температура: 210 С
  • Діаметр 22 мм.

Як урізноманітнити укладки і зробити їх по-справжньому красивими і стильними в домашніх умовах? В такій непростій справі зручним і ефективним помічником стане плойка для волосся Junma НЕ-9. З таким пристроєм необов'язково йти в салон, щоб виконати бездоганну зачіску. Кілька простих рухів, зовсім небагато часу, і можна сміливо йти підкорювати світ своєю красою.

Швидко і вміло надавати бажану форму локонам дозволяє конструкція плойки з потрійними щипцями. Це дуже ефективний, але простий у використанні інструмент. Сучасна модниця високо цінує власний час, тому потрійна плойка для волосся Junma НЕ-9 стане відмінним доповненням в колекції б'юті-секретів.

Не тільки дорогоцінні хвилини наповненого подіями дня, але також і гроші можна економити завдяки такому пристосуванню. За допомогою такого укладального інструменту можна самостійно зробити святкову укладку, привести шевелюру в порядок перед робочим днем або просто поекспериментувати з різними образами і модними луками.





Потрійна плойка для волосся Junma НЕ9 22 мм.
Потрійна плойка для волосся Junma НЕ9 22 мм.