Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вирівнювач для волосся InStyler з керамічним покриттям

Код товару: 1000106
Опис

 

Вирівнювач для волосся Installer з керамічним покриттям - це нова, вдосконалена модель всім нам відомого Інсталлер.

Новий In Styler має інноваційний дизайн і запатентований обертовий циліндр, який на відміну від попередньої моделі не металевий, а керамічний. Так само, як і оригінальний Instayler, він випрямляє волосся, робить кучері, локони, хвилі, завитки і додає об'єм і блиск волоссю. Праска для волосся Інсталлер ідеально підходить для жінок, які цінують свій час, адже з його допомогою Ви заощадите час і зробите приголомшливу зачіску. Instyler припаде до душі власниці волосся будь-якого типу і довжини: жінки з короткою стрижкою легко зроблять веселі спіральні завитки, а довге пряме волосся Інстайлер прикрасить м'якими локонами і ніжними хвилями. Також Ви зможете додати об'єму волоссю, піднімаючи їх біля коріння і укласти неслухняний чубчик, витративши на це всього пару хвилин перед виходом у світ. Нове покоління Installer однаково добре справляється як з сухим волоссям, так і з злегка вологими. Користуватися Інсталлер так само просто як звичайною плойкою для волосся. Увімкніть пристрій, затримавши кнопку, встановіть потрібну Вам температуру і приступайте до укладки! Якщо волосся просто підсушені рушником і ще вологі, використовуйте високі температури. Помістіть Instyler біля коріння і закрийте плойку таким чином, що б волосся ковзало, не сильно щільно, але і не надто вільно вздовж щіточок. Циліндр буде обертатися автоматично. Ви можете повернути і нахилити Інсталлер для досягнення різних ефектів: випрямити, накрутити, додати об'єм волоссю. Зробіть свій образ яскравим і вишуканим разом з вирівнювачем для волосся Instyler!

Завантажити інструкцію до вирівнювача для волосся In Styler з керамічним покриттям, Word





Хмелевская Ольга ( 2013-03-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Коментар:
Есть с чем сравнить , до этого была первая модель ( проработала год) . Основные плюсы этой плойки по сравнению с 1ой- разогрев быстрее, цифровой дисплей, больший температурный режим, качество , внешний вид . Заметила не удобство кнопку включения надо не просто нажать а зажать на несколько сек. для включения.
Відповісти
Вирівнювач для волосся InStyler з керамічним покриттям
Вирівнювач для волосся InStyler з керамічним покриттям