Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Збільшувальні окуляри Big Vision з підсвічуванням, окуляри лупа для дрібних робіт

Код товару: 1007817

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хочемо представити вашій увазі такий корисний аксесуар, як окуляри лупа. Цьому практичному виробу кожен знайде гідне застосування в повсякденному житті.

Big Vision - це збільшуючі окуляри з підсвічуванням, з ними ви зможете виконати будь-яку роботу навіть в самих некомфортних для цього умовах, в різних сферах діяльності.

Якщо ви за службовим обов'язком або в побуті маєте справу з дрібними деталями і предметами, окуляри допоможуть розглянути їх до найдрібніших подробиць. Фіксується цей виріб на голові, тобто у вас будуть вільні обидві руки для виконання роботи. Такий аксесуар як окуляри лупа купити рекомендується не тільки людям зі слабким зором, а й тим, кому необхідна чітка картинка дрібних деталей.

Людям з проблемами із зором окуляри взагалі стануть справжньою знахідкою. Адже тепер і вони зможуть виконати будь-яку роботу, маючи перед очима чітку картину кожного предмета. Насправді збільшувальні окуляри лупа стануть в нагоді і для читання, і для проведення ювелірних робіт, і для лагодження радіотехнічного обладнання, годинників, для перевірки медичної техніки і т.п. Їх навіть можна використовувати в сфері краси, наприклад, як окуляри для нарощування вій. Виріб має компактні розміри і невелику вагу, тому носити такий аксесуар можна з собою всюди, в барсетці або сумочці.

Ну а купити окуляри лупу ви можете в нашому інтернет-магазині зовсім недорого. Ми відправимо ваше замовлення в найкоротші терміни, і ви особисто зможете переконатися в якості і продуманості такого корисного в побуті предмета.

Характеристики збільшувальних очок:

  • Матеріал: пластик;
  • Кольоровість лінз: прозорий;
  • Відстань між дужками: 13.5 см .;
  • Пол: унісекс;
  • Джерело живлення - батарейки типу LR44 (входять в комплект)
  • В упаковці: 1 шт.

Комплектація збільшувальних очок:

  • Фірмова картонна коробка;
  • Тканинної чохол;
  • Окуляри-лупа 1 шт.





Збільшувальні окуляри Big Vision з підсвічуванням, окуляри лупа для дрібних робіт
Збільшувальні окуляри Big Vision з підсвічуванням, окуляри лупа для дрібних робіт