Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Вакуумний пакет для одягу та зберігання домашніх речей 80х120 см

Код товару: 1007770

В наявності
Гарантія: 0 міс.

Ціна: 120 грн 99 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Вага товару: 130 г.
Кількість в упаковці: 1 шт.
Матеріал товару (основний): Поліетилен
Ширина: 80 см.
Довжина: 120 см.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Поліетиленова упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Що таке вакуумні пакети для одягу сьогодні знає практично кожна господиня. Використовувати їх суцільне задоволення.

Якщо вам завжди мало місця в шафі або ж якщо речей всієї родини дуже багато і вони не поміщаються на поличках, на допомогу прийде вакуумний пакет розміром 80 × 120 см.

Подібні вакуумні пакети для речей особливі тим, що вони стискають речі, і ті стають меншими в об’ємі в 2-3 рази. Використовувати їх зручно для зберігання об'ємних виробів, таких як ковдри, подушки, пуховики, і для сезонного одягу. Влітку ж нам абсолютно не знадобляться зимові куртки та пальто, так навіщо їм займати місце і припадати пилом у шафі? Адже їх можна компактно скласти і заховати на цей час.

До речі, вакуумні мішки для одягу підходять не тільки для домашнього використання. Вони будуть дуже корисними в подорожах і переїздах. Якщо вам не хочеться везти велику сумку, або всі речі навіть у велику сумку не поміщаються, то такий вакуумний пакет для речей не тільки зробить їх меншими в обсязі, але і захистить від пилу, плісняви, комах, бруду, побутових запахів і підвищеної вологості.

Принцип роботи всіх варіантів один і той же. Переконатися в цьому ви можете, якщо пошукайте в пошуковому рядку браузера фразу «вакуумні пакети для одягу». Як бачите, всі моделі виготовлені за одним і тим самим принципом, вони мають спеціальний клапан. Для того щоб скласти речі всередину, знадобиться зовсім небагато часу і зусиль. Виперіть одяг, упакуйте речі в пакет. Обов'язково переконайтеся в тому, що всі вироби сухі і чисті. Якщо на виробах є гострі деталі (гудзики, блискавки), складіть їх так, щоб вони були всередині. Потім закрийте вакуумний пакет. Зробити це можна або вручну, або за допомогою спеціальної прищіпки. Зафіксуйте шланг пилососа на клапані і відкачайте все повітря з пакету. Ви побачите, як обсяг ваших речей буде зменшуватися просто на очах. Від'єднайте шланг і закрийте клапан кришкою. Ось і все, пакети для зберігання одягу підготовані. Виробник рекомендує час від часу відкривати пакет і повторно закривати, щоб ви могли переконатися в цілісності й схоронності всіх виробів всередині. Робити це бажано раз на півроку.

Перед тим, як вакуумні пакети для одягу купити, розрахуйте, які речі в них ви будете зберігати. Так у вас буде можливість придбати відразу кілька пакетів, щоб їх кількості було достатньо. До речі, вашому одягу в таких пакетах не страшні не тільки грибок або побутові запахи, але і потоп, який можуть влаштувати ваші сусіди зверху. Якщо вакуумні пакети для зберігання речей впадуть у воду, з їх вмістом нічого не трапиться. Що ще раз підтверджує практичність таких пакетів для мандрівників і туристів.

А купити вакуумні пакети для одягу за найнижчою ціною в Україні ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми працюємо по всій території країни і з радістю доставимо ваше замовлення в будь-яке місто чи селище. Даний вакуумний пакет гідно оцінять всі господині. Адже це виріб має лише переваги, і зовсім не має недоліків. Зберігайте ваші речі в компактному вигляді, захистіть їх від впливів зовнішнього середовища, і вони прослужать вам протягом довгих років!

Вакуумний пакет для речей, характеристики:

  • Пакет виготовлений з поліетилену товщиною 0,07 мм.
  • Температура плавлення 129-135 С
  • Температура склування -60 С
  • Низька температура склування дає можливість вакуумний пакет застосовувати взимку на дачі.
  • Клапан виготовлений з поліпропілену. В клапані знаходиться мембрана, виготовлена з силікону (полівінілхлорид пластизоль).
  • Колір: прозорий





Вакуумний пакет для одягу та зберігання домашніх речей 80х120 см
Вакуумний пакет для одягу та зберігання домашніх речей 80х120 см         120 грн 99 грн