Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обертова щіточка-кисть для завивки вій Mascara Spin Lash

Код товару: 1002509
Опис

Ідеальний макіяж - це мрія кожної дівчини. Але, на жаль, не кожна представниця прекрасної статі може правильно і професійно нанести косметичні засоби. І вся справа не в тому, яка косметика - елітна або бюджетна, а у володінні правильними техніками і наявності необхідних додаткових аксесуарів під рукою. Наприклад, часто жінки купують дорогу і якісну туш, але не можуть нанести її на вії так, щоб кожна вія була профарбована і розпушена. Що ж робити? - запитаєте Ви. Зверніть увагу на обертову щіточку для вій Mascara Spin Lash.

З обертовою щіточкою для вій Mascara Spin Lash Ваш погляд буде неперевершеним!

Унікальний дизайн даної турбощіточки для вій здивує навіть професійних візажистів. Вона має мікро вібруючі щетинки, які під час нанесення туші на вії проникають глибоко в кожну волосинку, розчісуючи вії, роблячи їх об'ємними і розділеними. Така техніка створює природний ефект і дарує дівчині виразний погляд. Турбощітка Mascara Spin Lash має цілий ряд переваг. По-перше, вона робить вії красивими і завитими всього за кілька секунд. По-друге, перед нами багаторазовий аксесуар, який прослужить Вам протягом довгого періоду часу. По-третє, виріб гіпоалергенний, і використовувати його можуть абсолютно всі дівчата, навіть ті, хто носить контактні лінзи. Ну і головне, турбощіточка підходить як для вій верхнього повіка, так і нижнього. А ще вона гарантовано профарбує вії різної довжини, зробивши їх сексуально підкрученими і об'ємними.

Купити щіточку для вій Mascara Spin Lash може абсолютно кожна дівчина, так як коштує вона зовсім недорого. Оформляйте замовлення на нашому сайті прямо зараз, і скоро Ви зачаруєте всіх оточуючих своїм красивим поглядом!

 

Характеристики:

  • Розмір: 16,5 см.
  • Колір: чорний з помаранчевим.
  • Живлення: батарейка AAA (в комплект не входить).
  • Матеріал ворсу: синтетика
  • Матеріал ручки: пластик
  • Два напрямки завивки

Комплектація:

  • Обертова Щіточка Spin Lash
  • Упаковка





Обертова щіточка-кисть для завивки вій Mascara Spin Lash
Обертова щіточка-кисть для завивки вій Mascara Spin Lash