Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Губна гармошка (гармошка) Swan Harmonica кишенькова

Код товару: 1001500

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Матеріал корпусу: Метал
Кількість отворів: 10
Тип: диатонічний
Тональність: C
Упаковка: жорсткий пластиковий кейс.

Раніше грати на губній гармошці було настільки ж модно, як зараз грати на гітарі. Тепер ця мода пройшла. І дуже шкода. Так як цей інструмент має прекрасне неповторне звучання. Він універсальний і використовується в різних музичних напрямках:

  • джазі,
  • кантрі,
  • фолку,
  • поп музиці,
  • блюзі.

Головною функціональною перевагою губної гармоніки в порівнянні з іншими інструментами є невеликий розмір, за рахунок чого її можна постійно носити з собою просто в кишені. Де б ви не знаходилися, ви можете в будь-який відповідний момент дістати з кишені губну гармошку і виконати музичну композицію, створивши неповторний настрій собі і оточуючим.

Дуже люблять грати на губній гармошці діти. Тому вона стане прекрасним подарунком дитині в будь-якому віці. Цей музичний інструмент можна запропонувати навіть малюкам, адже гра на ньому не передбачає здійснення фізичних зусиль, а творчі задатки потрібно розвивати з самого дитинства і як можна раніше.

Губна гармошка - кращий подарунок дитині

Гра на губній гармошці удосконалює естетичний смак і розвиває слух дитини, дозволяє вдосконалити почуття ритму, швидко вивчити ноти. Навіть малюк зможе через кілька занять виконати просту мелодію. Це, безсумнівно, приведе його в захват і підвищить впевненість у власних силах і самооцінку.

Гра на губній гармошці розвиває дитину не тільки естетично, але і фізично, так як вона вимагає здійснювати глибокі вдихи і видихи, долаючи опір повітря при його проходженні крізь невеликі отвори. Це зміцнює діафрагму і розвиває легені. Гра на губній гармошці входить в програму реабілітації хворих після операції на легенях і діафрагмі, рекомендована людям, що страждають на алергію, астму, обструктивними захворюваннями легень.





Губна гармошка (гармошка) Swan Harmonica кишенькова
Губна гармошка (гармошка) Swan Harmonica кишенькова