Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Силіконовий заварник для чаю Чоловічок - Mr. Tea

Код товару: 1002079

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Справжні шанувальники чаю віддають перевагу не горезвісним чайним пакетикам, в яких зазвичай напхано казна-що, а ароматному і запашному чайному листю. Тільки такий напій дійсно бадьорить, надає тонус і піднімає настрій. Але у пакетиків є свої переваги: чаїнки не плавають в чашці, не потрапляють в рот коли Ви робите ковток і їх не потрібно вишкрібати ложкою після того як чай випитий і потрібно помити чашку. А ми пропонуємо Вам знайти компроміс і використовувати для заварки справжнього чаю спеціальний маленький заварничок. Та не простий, а дуже креативний і позитивний.

Силіконовий заварник у вигляді чоловічка Містер Чай - модно і оригінально

Силіконовий заварник для чаю Mr. Tea зроблений у вигляді маленького дуже милого чоловічка, який заліз в вашу чашку, щоб поніжитися в гарячій воді як в джакузі і тепер добродушно Вам посміхається, насолоджуючись цим процесом. Тепер у Вас завжди буде з ким попити чайку, і Ваш настрій буде підніматися не тільки від самого напою, але і від виду задоволеної пики Вашого чайного компаньйона.

Силіконовий заварник для чаю Mr. Tea виконаний з харчового силікону, який не містить шкідливих хімічних речовин, стійкий до впливу високих температур. Він підходить для багаторазового використання і буде радувати Вас довгий час.

 

Характеристики:

  • Матеріал: харчовий силікон;
  • Параметри: 8х6.5 см;
  • Кольори: рожевий, блакитний, жовтий, салатовий, червоний, помаранчевий, сірий, біло-синій, біло-сірий, біло-червоний, біло-фіолетовий, біло-салатовий, рожево-червоний і ін.





Силіконовий заварник для чаю Чоловічок - Mr. Tea
Силіконовий заварник для чаю Чоловічок - Mr. Tea