Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скляна пляшка My Bottle (Май Ботл) в чохлі

Код товару: 1002151

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пляшка My Bottle - це більш ніж просто пляшка, це тренд, стиль, самовираження. Тінейджери вважають, що пляшка My Bottle допомагає самовиразитися, довести оточуючим, що ти стежиш за модою. А дорослі просто використовують дані ємності, адже вони зручні, легкі і красиві.

Переваги скляної пляшки My Bottle

Сьогодні ми хочемо запропонувати Вашій увазі практичну новинку - скляну пляшку в чохлі My Bottle (Май Боттл). Дуже зручно те, що ємність відразу ж йде в комплекті з оригінальним чохлом. Дана скляна пляшка схожа на свій пластиковий аналог My Bottle і вже починає набирати популярність по всьому світу, так як має і свої переваги. По-перше, скляна пляшка відрізняється оригінальним дизайном, тому що вона закривається кришкою з нержавіючої сталі, що закручується. По-друге, фірмовий напис My Bottle, по якій цю пляшку і впізнають, в даному комплекті розташований на чохлі. По-третє, через нову кришку і пляшка виглядає інакше. Більш того, ємність виконана з якісного термоскла, а чохол - з неопрена. Ці матеріали дають можливість температурі напою залишатися незмінною. Якщо більш детально розглянути чохол, то відразу видно, що це дуже практичний аксесуар. Він виготовлений з неопрену, який характеризується щільністю і зносостійкістю, тому чохол виглядає дуже стильно, модно і дорого. Але найголовніше, він відмінно захищає скляну пляшку від пошкоджень, що важливо для людей, які ведуть активний спосіб життя, перебуваючи в постійному русі. Ви бігаєте, їздите на велосипеді, катаєтеся на роликах, падаєте і піднімаєтеся - неважливо, в чохлі зі скляною пляшкою My Bottle нічого не трапиться.

Купити скляну пляшку My Bottle в чохлі Ви можете в нашому інтернет-магазині. Поспішайте подарувати собі цей модний і зручний аксесуар і не забудьте про своїх близьких. Напевно, Ваша дочка, сестра або подруга зрадіють такому практичному подарунку!

 

Характеристики:

  • Об'єм: 420 мл,
  • Розмір: 6,5 х 22,5 см,
  • Температурний режим: -40C до + 100C;
  • Матеріал: скло

У комплект входить: пляшка, чохол.





Наташа ( 2018-04-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Везде ношу с собой очень удобно. быстрая доставка . спасибо

Відповісти
Скляна пляшка My Bottle (Май Ботл) в чохлі
Скляна пляшка My Bottle (Май Ботл) в чохлі