Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач комарів Photocatalysis - лампа від комарів і мошок від USB

Код товару: 1007767

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Літо - це прекрасна пора року. Річка, море, відпочинок на природі - все це асоціюються у нас з літнім періодом. Але, на жаль, будь-який відпочинок або проведення часу можуть бути затьмарені різними комахами, комарами і вошами.

Напевно, кожен з нас щоліта стикається з однією, повторюваної з року в рік, ситуацією. Тепла літня ніч, ви лягаєте спати, але чуєте дзижчання комара десь в кімнаті. І ви розумієте, що заснути не вдасться, доводиться вмикати світло і ловити комаху. Часом через таких от моментів можна повноцінно насолодитися нічним прохолодною влітку. Адже тільки ви відкриваєте вікна, щоб впустити в будинок свіже повітря, комахи також залітають в кімнату. Як же бути? Невже від мошок і комарів зовсім немає порятунку?

Є! Все, що вам потрібно, це відлякувач комарів. Даний прилад швидко вирішить проблему перебування комах в приміщенні і захистить вас і ваших близьких від раптових укусів уві сні. При цьому це абсолютно безпечний аксесуар, в якому не використовуються токсичні речовини, які можуть нашкодити здоров'ю.

Перед нами лампа від комарів з продуманим принципом дії.

Пристрій працює як магніт. Всередині машини горить лампа, яка привертає увагу всіх комах, комарів, мошок. І як тільки ті летять на яскраве світло, вони потрапляють в спеціальний відсік, звідки вибратися вони вже не зможуть. До речі, ефективність, якою володіє дана пастка для комарів, обумовлена використанням трьох інноваційних технологій: тут присутні і ультрафіолетове випромінювання, і парниковий ефект, і наявність вуглекислого газу. Такий набір хімічних впливів, що тісно переплітаються між собою в різних комбінаціях, надає 100% ефект на комах і в нічний час доби, і в денний.

Дана пастка від мошок має презентабельний зовнішній вигляд і універсальне біле забарвлення. Завдяки такому красивому дизайну, цей аксесуар органічно доповнить інтер'єр будь-якої кімнати, як спальні, так і залу. Більш того, пропонований нами знищувач комах прослужить своєму власникові протягом довгого періоду часу, радуючи своєю функціональністю. Адже пристрій виготовлено з якісних і довговічних матеріалів. Наприклад, корпус даного вироби є міцний і стійкий до перепадів температур пластик.

Як і інші подібні пастки для комарів, даний варіант має досить компактні розміри, що дозволяє брати його з собою у відпустку, подорож, на відпочинок або просто під час поїздки на дачу. Крім того, лампа знищує комах та відрізняється невеликою вагою. Все це робить транспортування даного виробу можливим, навіть якщо ви будете добиратися до пункту призначення громадським транспортом, а не на особистому автомобілі.

Перед нами електрична пастка для комарів, яка стане ідеальним придбанням не тільки для особистого використання, але і в якості подарунка своїм близьким. Подбайте про здоровий і спокійний сон своїх батьків, друзів з дітьми, і вони гарантовано оцінять ваш подарунок по достоїнству. Влітку даний прилад не стоятиме без діла і припадати пилом у кутку. Навпаки, така пастка від комарів стане вірним охоронцем сну всіх домочадців.

А купити лампу від комарів ви можете в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій території України! Вашу покупку ми відправимо в будь-який населений пункт країни найзручнішою для вас службою доставки. Оформляйте замовлення, не виходячи з дому, і вже через кілька днів ви зможете забути про гудящіх в будинку комарів надовго!

Лампа від комарів Photocatalysis, характеристики:

  • Колір: білий
  • Живлення: USB
  • Матеріал: пластик

Відлякувач комарів, комплектація:

  • Відлякувач
  • Інструкція
  • Картонна упаковка





Відлякувач комарів Photocatalysis - лампа від комарів і мошок від USB
Відлякувач комарів Photocatalysis - лампа від комарів і мошок від USB