Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач комах, гризунів RIDDEX Pest Repelling Aid

Код товару: 1000114

В наявності
Гарантія: 1 міс.

Ціна: 199 грн 169 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Вид відлякувача: Відлякувач гризунів
Відлякувач комах
Працює від: Мережі 220
Вага товару: 80 г.
Висота: 3 см.
Кількість режимів: 1
Колір (основний): Білий
Матеріал товару (основний): Пластик
Радіус використання: 200 кв.м.
Частота: 60 Гц.
Ширина: 6 см.
Показати всі характеристики
Опис

Набридло ділити свій теплий і затишний будинок з різними гризунами та комахами? Не знаєте як нарешті позбутися тарганів, які здаються самими живучими створіннями на Землі?

Позбавити Ваш будинок від противних і настирливих «квартирантів» допоможе відлякувач тарганів, гризунів і комах RIDDEX Pest Repelling Aid!

 Виробник може вносити невеликі корективи в дизайн виробу, як-от відтінок фарби або зміна малюнка на тильній стороні приладу. Ці правки не впливають на функціональність пристрою.

Характеристика:

  • Напруга: 110V-230V;
  • Частота: 50 - 60 Гц;
  • Розмір: 6 х 9,5 см.
  • Інструкція з експлуатації.
  • Робочий індикатор.
  • Світлодіодний нічник.

Старомодні мишоловки, кульки з вареного яйця і брому по кутах кімнати, і що ще гірше, моторошні звисаючі липкі стрічки зі стелі, - все це мало ефективно і аж ніяк не прикрашає Ваш будинок. Представляємо Вашій увазі відлякувач щурів та інших шкідників RIDDEX Pest Repelling Aid. Просто підключіть Riddex і він починає працювати! Відлякувач комах, на відміну від інших аналогів, не є ультразвуковим, а перетворює енергію електропроводки в спеціальне поле, яке впливає на шкідників. RIDDEX Pest Repelling Aid створений на основі запатентованої технології Digital Pulse, і живиться від мікропроцесорів Motorola Freescale, що дозволяє відлякувачу гризунів створити дратівливі умови для шкідників всередині будинку, при цьому, не вбиваючи їх.
 

Відлякувач тарганів і щурів Рідекс абсолютно безпечний для більшості домашніх тварин, за винятком хом'яків, піщанок і інших домашніх тварин, що відносяться до групи гризунів

Позбавтесь від небажаних комах-шкідників безпечно, швидко і ефективно з RIDDEX Pest Repelling Aid. Riddex не містить ніяких дратівливих пестицидів або парів. Просто підключіть пристрій в стандартну електричну розетку і вже через два-три тижні Ви позбудетеся від надокучливих шкідників у Вашому домі! Вбудований світлодіод вказує на роботу пристрою: якщо зелена лампочка горить, значить, Riddex працює справно. Після того, як результати будуть досягнуті, не відключайте відлякувач RIDDEX Pest Repelling Aid від мережі, витрати на електрику мінімальні, а пристрій буде працювати для профілактики появи гризунів та комах в подальшому.
Не витрачайте зайві гроші, свої нерви і здоров'я на боротьбу з шкідниками традиційними способами! Один RIDDEX Pest Repelling Aid охоплює територію в 200 кв. метрів. Якщо ж Ваш будинок більше, радимо встановити два відлякувача гризунів, тарганів і комах. Це безпечно для дітей, домашніх тварин і електроніки. Лабораторні тести довели, що Riddex дійсно працює!

Як позбутися щурів і мишей за допомогою відлякувача Riddex Pest Repelling Aid відео:





Анастасия ( 2019-11-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -3 ↑
Недоліки:
Не работает.

Коментар:
Купила в октябре средство от тараканов. Заказывала по номеру Звонила через две недели, потому что, толку никакого, мне сказали что это нормально, поскольку данный отпугиватель только начинает действовать. прошел месяц, толку никакого. Опять позвонила по номеру мне сказали что от меня не поступало никакого заказа. И что этого не может быть. Это значит что я все выдумала?
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2019-11-15
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Добрый день, мы проверили предоставленную информацию и выяснилось что Вы интересовались данным товаром в нашем магазине но заказ так и не сделали. Пожалуйста обращайтесь с данным опросом в магазин в котором Вы произвели покупку. Обычно данные магазина указаны в документе подтверждающем покупку товара (Чек, ттн , накладная и т.д)

Відповісти
Дима ( 2019-07-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Все работает отлично.
Відповісти
Вячеслав ( 2019-05-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Переваги:
Оказалось, что действует.спасибо

Відповісти

У комплекті дешевше!
Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах
Відкриття дачного сезону
Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки
Відлякувач комах, гризунів RIDDEX Pest Repelling Aid
Відлякувач комах, гризунів RIDDEX Pest Repelling Aid         199 грн 169 грн