Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Портативний відлякувач комарів Aokeman AO-149

Код товару: 1000240

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики відлякувача комарів Aokeman:

1. Модель: AO-149
2. Розміри: 80 х 63 х 25 мм
3. Потужність: 6 Вт
4. Частота: 38,4 KHZ
Колір приладу: чорний.

Ультразвуковий відлякувач комарів (Aokeman AO-149) працює на основі випускання звукових сигналів, які відлякують комах (комарів) на відстані до двох метрів, чим забезпечать комфорт Вам і, оточуючим Вас, людям.

Працює на двох режимах звукових сигналів: у першому режимі Aokeman AO-149 імітує звуки стривоженого самця комара (так як смокчуть кров у людей і тварин тільки самки комарів, які бояться самців не в період запліднення); в другому режимі відлякувач імітує звуки літаючої бабки - природного ворога комарів.

Відлякувач комарів Aokeman універсальний.

Він не вимагає нестандартних способів передачі електроживлення в сам відлякувач комарів; працює від двох стандартних батарейок АА; зручний завдяки своїм розміром - 80 x 63 x 25 мм.; Працює однаково як у закритому приміщенні, так і на відкритому повітрі; не вимагає частої зміни батарейок, знижуючи тим самим фінансові витрати. Колір приладу - чорний. Потужність - 6 Вт Частота - 38,4 КГц.

Ультразвуковий відлякувач комарів (Aokeman AO-149) широко поширений, місця його продажу і розповсюдження знаходяться, наприклад, у Києві, Москві, Санкт-Петербурзі, Білорусі. Прилад можна придбати через Інтернет, на сторінках сайтів-магазинів пропонують Aokeman AO-149 за порівняно невисокими цінами.

На відміну від інших засобів по захисту людини від комарів, Aokeman AO-149, порівняно кращий ніж такі засоби як спрей або захисний крем від комах (в даному випадку - від комарів), які можуть викликати у найбільш сприйнятливих людей алергію та інші порушення цілісності людського організму.

Aokeman AO-149 виготовлений в пластиковому корпусі, на задній частині приладу присутня кліпса для зручного носіння в походах, пікніках і подібних заходах. Видавані звукові сигнали не сприймаються людським вухом і абсолютно безпечні для людей, відповідно, прилад не небезпечний для людини. Прийнятна ціна є досягненням виробників цього відлякувача комарів.
 

 





Олег ( 2016-08-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Недоліки:
совсем бесполезная штука,комары на неё никак не реагируют.

Переваги:
нет

Коментар:
технические характеристики даны для рекламы.толку с него никакого нет.если бы не захватил с собой химические средства-сожрали бы.
Відповісти
Георгий ( 2014-07-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
сплошной недостаток

Переваги:
Одно всё же есть - красивая упаковка, вскрывается без разрушения .нет

Коментар:
Если вам удастся вставить батарейки (мне удалось, но не скажу как ) , то вы получите игрушку-трешалку или игрушку - светилку , А комары , как кусали вас , так и будут кусать, к какой части тела вы её не прикрепляйте .
Відповісти
Сергей ( 2013-08-10 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +4 ↑
Коментар:
Не очень эффективное устройство
Відповісти
Портативний відлякувач комарів Aokeman AO-149
Портативний відлякувач комарів Aokeman AO-149