Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Аеродинамічний кухонний сталевий ніж Aeroknife (Аеро ніж)

Код товару: 1002290

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Існує прислів'я про те, що гострота ножа вказує на наявність господаря в будинку. Але також існує думка, що за вибором самого ножа можна оцінити, яка господиня проживає в цьому будинку. І ці думки дійсно актуальні, адже кожен знає, що в кулінарії - наявність гострого і зручного ножа є життєво необхідною. Тупим ножем нарізати і подрібнювати овочі або інші інгредієнти не тільки некомфортно, даний процес забирає багато сил і часу. Зверніть увагу на новинку - кухонний ніж Aeroknife. Він дуже зручний в застосуванні і радує всіх своїм унікальним дизайном. Більш того, він абсолютно не потребує регулярного заточення, адже леза даного ножа самостійно заточуються при нарізці продуктів. «У чому ж полягає його унікальність?» - запитаєте Ви. Відповідь стає очевидною, як тільки Ви поглянете на даний кухонний прилад.

Переваги кухонного ножа Aeroknife

Ніж Aeroknife має іншу поверхню леза, яка більше ніж в половину менша, ніж у стандартних ножів. А все завдяки тому, що на лезі є спеціальні отвори, розташовані уздовж всієї його довжини. Це величезний плюс, адже така структура леза не дозволяє їжі прилипати до нього під час різання, і скибочки продуктів виходять рівними і однаковими за лічені секунди. Аероніж має зручну рукоятку ергономічної форми, що комфортно лежить в руці і не ковзає навіть в мокрій долоні. Варто також відзначити, що даний аероніж справляється з нарізкою навіть самих складних для нарізання продуктів, таких як свіжа випічка або теплий хліб, м'який і плавлений сир, м'ясне філе і т.д.

Ви полюбите аероніж з першого використання, і не проміняєте його ні на один інший прилад, тому поспішіть заздалегідь порадувати себе такиою чудовою знахідкою для кухні - зручним і завжди гострим ножем Aeroknife. А якщо Ви ще не знаєте, чим здивувати свою маму, сестру або свекруху, купіть їм також аероніж, вони гарантовано будуть задоволені такому подарунку!

 

 

Характеристики Aero Knife:

  • Розмір: 26 х 4 см;
  • Довжина леза: 15 см;
  • Ніж не вимагає заточування;
  • Ергономічна ручка.





Аеродинамічний кухонний сталевий ніж Aeroknife (Аеро ніж)
Аеродинамічний кухонний сталевий ніж Aeroknife (Аеро ніж)