Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Акумулятор мульти-гельовий Mastak MT1242 12v / 4,2Ah

Код товару: 1001409

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Напруга: 12.0 (В)
  • Струм заряду: 2.1 (А)
  • Вага: 2.02 (кг)
  • Ємність акумулятора: 4.20 Ah
  • Габарити акумулятора: 151 * 65 * 94
  • Кількість циклів зарядів: 200 раз
  • Вага: 2.02 кг
  • Струм заряду: 2.1 А
  • Мінімальна робоча температура: -10 ° С
  • Максимальна робоча температура: + 40 ° С

Пропонуємо Вашій увазі акумулятор 12v / 4Ah MMS, який обов'язково стане в нагоді, якщо Ви потребуєте безперебійного живлення системи охорони або сигналізації, обладнання зв'язку, різних машин для офісу, вимірювальних приладів, аварійного освітлення або системи охорони. Крім того, виріб можна використовувати і в дитячих електромобілях, і в торгових автоматах, і в акустичних відлякувачі птахів і т. д.

Якщо повністю зарядити акумулятор 12v / 4Ah MMS, то, наприклад, той же акустичний відлякувач птахів «Коршун» зможе пропрацювати з ним безперервно протягом двох або трьох діб. До речі, процес зарядки даного акумулятора повинен відбуватися при температурі не нижче 0 ° С, і не вище + 30 ° С. Перезарядку виробу варто виконувати тільки в разі його повної розрядки. Поміщати прилад в герметичному середовищі під час зарядки суворо забороняється. Якщо дотримуватися всіх цих рекомендацій, то акумулятор 12v / 4Ah MMS гарантовано прослужить Вам не менше 5 років - такий строк вказаний самим виробником апарату. Крім того, за цей період Ви зможете виконати 200 циклів зарядки акумулятора при його розрядці від 20% до повного нуля.

Зберігати акумулятор 12v / 4Ah MMS необхідно при температурі від 0 ° С до 25 ° С. Якщо найближчим часом його функції Вам не знадобляться, то прилад обов'язково необхідно відключити від мережі, розмістивши його в сухому і недоступному для сонця місці. За умови тривалого зберігання виробу, перезаряджати його потрібно один раз на півроку, але не рідше. Акумулятор можна перевозити в автомобілі, так як його вага складає трохи більше 2 кг, і його габарити повністю підходять для транспортування в багажному відділенні будь-якої машини.

Купити такий корисний пристрій, як акумулятор 12v / 4Ah MMS, Ви можете прямо сьогодні в нашому інтернет-магазині. Це придбання обов'язково порадує Вас своєю якістю і функціональністю!

 





Акумулятор мульти-гельовий Mastak MT1242 12v / 4,2Ah
Акумулятор мульти-гельовий Mastak MT1242 12v / 4,2Ah