Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Антицелюлітний масажер Vibraluxe PRO (5 насадок)

Код товару: 1001562

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

В комплекті 5 різних насадок і захисна тканинна мембрана для установки поверх насадки для більш м'якого, приємного масажу:

  1. гладка насадка для розслабляючого масажу;
  2. насадка з великої хвилею для тонізуючого і моделюючого масажу великих ділянок;
  3. насадка з дрібної хвилею для тонізуючого і моделюючого масажу невеликих ділянок;
  4. кулькова насадка для схуднення і зміцнюючого масажу;
  5. насадка пемза для видалення грубої шкіри стоп.

Якщо у Вас є целюліт або кілька зайвих кілограмів, і Ви через це комплексуете, перебуваючи на пляжі або в басейні, рекомендуємо Вам скористатися антицелюлітним масажером Vibraluxe PRO, який ідеально підходить для домашнього застосування в будь-який зручний для Вас час.

Vibraluxe PRO - це апарат нового покоління, який здатний виконувати і антицелюлітний, і вібраційний, і розминаючий масажі

Ним повністю можна замінити дорогі СПА-процедури в салоні краси і походи до масажиста. Масажер має високу частоту вібрацій, яка сприяє регулярному і інтенсивному стисканню м'язів. Крім того, його головка ще й обертається по колу з величезною швидкістю - понад 3 тисячі обертів за хвилину. А це, як відомо, позитивно позначається на формуванні м'язів. Вібралюкс Про якісно масажує тіло і дарує шкірі гладкість і пружність.

Масажер Vibraluxe PRO відразу ж подарує Вам відчуття розслаблення

Застосовувати його можна в зоні спини, шиї, рук, ніг, стегон. Після сеансу тіло віднайде легкість, а стан шкіри покращиться. І це абсолютно безкоштовно, на відміну від дорогих салонних процедур для краси і релаксу. Крім того, прилад Vibraluxe PRO не тільки позбавить Вас від целюліту, зайвих сантиметрів і втоми, але і від болю в м'язах і суглобах. Його можна використовувати в поєднанні з різними антицелюлітними кремами і емульсіями. У комплекті з масажером є 5 різних насадок (для розслабляючого, моделюючого, тонізуючого масажу, для схуднення і навіть пемза для видалення огрубілих ділянок шкіри зі стоп), а також захисна мембранна тканинна накладка на них, що забезпечує приємні і ніжні відчуття під час масування.

Подаруйте собі хвилини блаженства і красиве тіло з масажером Vibraluxe PRO, і Ви відразу ж відчуєте його ефективність на собі!

 





Нинель ( 2018-11-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Приятные консультанты , товаром тоже довольна .
Відповісти
Антицелюлітний масажер Vibraluxe PRO (5 насадок)
Антицелюлітний масажер Vibraluxe PRO (5 насадок)