Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Антивірусний медичний екран для обличчя Face Shield (10 шт./уп.)

Код товару: 1008024

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Захисний щит - ідеальне рішення, коли необхідно різко підвищити безпеку людини.

Захисний екран для обличчя повністю замінює по функціоналу звичайну захисну маску: він ідеально підійде для таких професією як касир, продавець, лікар, вчитель, перукар та інші контактні. Медичний щиток ідеально допомагає під час різних епідемій. Він перешкоджає поширенню хвороб, що передаються повітряно-крапельним шляхом.
 
Однак, антивірусний щиток може також служити захисним механізмом при контакті з різними хімічними та косметичними розпилювачами, пилом, шкідливими бризками і простими забруднювачами. Його конструкція дозволяє повністю убезпечити особу від зовнішніх подразників.
Медична маска у вигляді щитка кріпиться на голові і закриває спеціальним екраном обличчя. Таким чином, очі, рот, ніс, слизові залишаються в цілковитій безпеці від вірусів, бруду і бактеріальних інфекцій.
 
Хірургічний щиток виконаний зі спеціального гіпоалергенного пластика. Він повністю прозорий і не пітніє від дихання, що робить його, фактично, непомітним. При носінні маска стикається тільки з чолом, а спеціальна губка всередині, створена з дихаючого матеріалу, робить її носіння більш комфортним.
Маску можна повторно використовувати без обмеження. Єдиною умовою при цьому буде ретельна її промивка різними дезінфекторами, щоб виключити можливість зараження вірусами і бактеріями.
 
Щиток дуже простий у використанні. За допомогою спеціальних гумок можна без праці підлаштовувати його під різні форми голови. Зняття щитка з особи відбувається безболісно, ​​гумки-кріплення не залишають слідів. Дана маска особливо необхідна працівникам медустанов при роботі з хворими.
Дана річ не менше корисна для роботодавців. Купити маску медичну в Киеві під час пандемії вкрай важливо. Адже це збереже весь робочий склад здоровим і не допустить поширення вірусу серед підлеглих. Захисний екран для особи також не дозволить вірусу поширитися у вас на роботі, якщо один з працівників прийшов на неї зараженим.
Купити хірургічний щиток можна як поштучно, так і відразу партією в нашому інтернет-магазині. Весь товар є в наявності. У нас для вас працює зручна і швидка доставка.

Характеристики захисного екрану:

  • Тип: Щиток захисний;
  • Призначення: Захист очей і обличчя, Захист голови;
  • Сфера застосування: анти-туман, захист від слини, покриття особи;
  • Матеріал: Пластик;
  • Колір: Прозорий;
  • Додаткові характеристики: Додаткова плівка, яку потрібно зняти перед використанням екрану-щитка;
  • Розмір: 32 * 22 см;
  • Вага: 50 г;
  • Товщина: 0,25 мм.

Комплектація захисного екрану:

  • Захисний екран;
  • Паралон з клейкою стороною.





Антивірусний медичний екран для обличчя Face Shield (10 шт./уп.)
Антивірусний медичний екран для обличчя Face Shield (10 шт./уп.)