Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Апарат для манікюру і педикюру Salon Shaper (Салон Шейпер)

Код товару: 1000277

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір для догляду за нігтями рук та ніг Salon Shaper відео:

Доглянуті й акуратні нігті - це мрія кожної сучасної жінки. На жаль, сучасний ритм життя не завжди дозволяє викроїти вільний час для відвідування салону краси, але, тим не менш, стильний манікюр і педикюр нам диктує сучасна мода, і ми всі хочемо залишатися в її ритмі. Так що ж має робити жінка, щоб її руки завжди виглядали так, начебто вони тільки що побували в руках професіоналів?

Апарат для манікюру і педикюру Salon Shaper - це унікальна можливість подарувати своїм нігтям витонченість і красу, в домашніх умовах забезпечити їм професійний догляд.

У комплектацію такого приладу входить п'ять насадок, кожна з яких виконує важливі та основні процедури манікюру та педикюру.

Насадка з функцією обробки країв нігтьової пластини, забезпечить нігтям акуратну, красиву і однакову форму. Ще дві насадки з цього приладу проведуть звичайну і тонку шліфовку пластини. У комплектацію також входить насадка, яка акуратно видалить кутикулу, мозолі і шкіру на руках і ногах. Ідеальний вигляд вашим нігтям додасть насадка чищення під нігтьовими плаcтинами, а закінчить професійний догляд за нігтями в домашніх умовах, насадка, призначена для фінішного шліфування.

Крім цього хочеться згадати, що апарат по догляду за нігтями Salon Shaper однаково професійно дбає як про ваші природні нігті, так і про нарощені, акрилові.

Варто відзначити і те, що машинка розвиває високу швидкість обертання насадок при проведенні одних процедур, а під час процедури по поліруванню і шліфуванню нігтів працює м'яко і ніжно. У результаті ви завжди маєте можливість отримати манікюр професійного рівня, а ваші руки отримують бездоганний вигляд. Щоб привести в дію прилад Salon Shaper вам достатньо підключити дві батарейки типу АА. Працювати з машинкою просто і безпечно, а компактність цього апарата дозволяє завжди носити його з собою, в будь-яку робочу поїздку або на відпочинок.

Апарат Salon Shaper для манікюру й педикюру допоможе вам завжди тримати свої нігті доглянутими без відвідування дорогих салонів. Він дозволить вам економити гроші і час, при цьому залишатися завжди стильною і доглянутою.





Апарат для манікюру і педикюру Salon Shaper (Салон Шейпер)
Апарат для манікюру і педикюру Salon Shaper (Салон Шейпер)