Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Обладнання для приготування піци - електрична міні піч Boxiya Crepe Pizza maker BXY-1265

Код товару: 1002146

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Апарат для випікання піци Boxiya Crepe Pizza maker BXY-1265 - це унікальний прилад, який перетворить Ваші будні в справжнє свято живота. Надалі Вам не страшні гості, що випадково заскочили або галасливі компанії у свята чи вихідні, Вам не потрібно пропадати біля плити весь час, адже з даними апаратом все будуть нагодовані оригінальною, апетитною і дуже смачною піцою.

У чому ж полягає особливість Boxiya Crepe Pizza maker?

По-перше, цей прилад користується величезною популярністю в Італії, так як на ньому готують особливу піцу-гриль. По-друге, конструкція апарату настільки проста, що приготувати піцу зможе абсолютно кожен. Так, перед нами вже звичний гриль, особливість якого полягає в двосторонньому нагріванні (зверху та знизу). По-третє, Boxiya Crepe Pizza maker BXY-1265 1800W - це прилад, за допомогою якого швидко і легко можна спекти не тільки піцу, а й пишні ватрушки, запіканки, пироги, печиво і навіть тефтелі. Наш апарат для приготування піци нагадує аерогриль, тому що теж складається з нижньої круглої робочої антипригарной поверхні, як пластина, і великої ємності з нагрівальним елементом у вигляді спіралі, прикритої термостійким склом. Завдяки такій конструкції при нагріванні на піці утворюється апетитна скоринка.

Догляд за піца-мейкером

Піца-мейкер не вимагає особливого догляду. Після використання внутрішню частину необхідно просто помити з миючим засобом, а зовнішню - протерти вологою серветкою. Те ж саме необхідно зробити і перед першим використанням апарату.

Якщо Ви любите проводити час з сім'єю, влаштовувати прийоми гостей, не замислюючись, купуйте апарат для випічки піци Boxiya Crepe Pizza maker, і він обов'язково зробить Ваше дозвілля ще приємніше, урізноманітнивши застільні страви.

 

Характеристики:

  • Діаметр: 40 см
  • Тип управління: механічне
  • Кількість режимів: 1
  • Тип нагрівального елементу: відкритий спіральний нагрівач (гріє зверху та знизу)
  • Споживана потужність 1800W
  • Споживане навантаження: 220V
  • Підтримка температури
  • Індикація режиму роботи





Обладнання для приготування піци - електрична міні піч Boxiya Crepe Pizza maker BXY-1265
Обладнання для приготування піци - електрична міні піч Boxiya Crepe Pizza maker BXY-1265