Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Аварійна лампа на акумуляторі і сонячній батареї Yajia 1886 TY

Код товару: 1000793

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Аварійна лампа Yajia 1886TY на акумуляторі забезпечить освітлення під час відключення електрики. Маючи вдома даний прилад, ви завжди будете готові до раптових «сюрпризів» нашої енергетичної системи і зможете виконувати домашню роботу, працювати з документами, читати або вчити уроки з дітьми, коли у вашому будинку зникне світло.

Переваги акумуляторної лампи Yajia 1886TY

Аварійна лампа працює від вбудованого акумулятора, заряджаючогося від мережі 220 вольт. Додатково в комплект входить сонячна батарея, від якої можна зарядити прилад в сонячну погоду. Це дуже зручно, оскільки дозволяє використовувати пристрій не тільки вдома, але і в похідних умовах. Його можна брати з собою куди завгодно:

  • в подорож «дикуном» на море,
  • в похід,
  • на заміський пікнік,
  • на риболовлю та полювання.

Не завадить розмістити таку лампу і у дворі свого будинку. За день вона буде заряджатися, і ввечері ви зможете висвітлити двір, не використовуючи для цього електрику. Відповідно, ваші витрати на електроенергію суттєво зменшуватися.

Особливості конструкції аварійної лампи Yajia 1886TY на акумуляторі

Акумуляторна лампа має високу яскравість, тому може рівномірно освітити досить великий простір (до 20 метрів). В якості освітлювальних елементів використовуються 21 світлодіодних лампочки.
На корпусі є спеціальна дужка, за яку прилад можна підвісити до вертикальної поверхні на цвях або гілку.
Пристрій має компактні розміри і витончений дизайн, тому його можна розмістити на стіні будь-якої кімнати і воно не буде псувати загальний вигляд.





Василій м.Ковель ( 2015-03-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Переваги:
гарний дизайн для того щоб розвести!

Коментар:
Отримав я замовлення все ок маленький червоний індикатор світиться коли вкрутити в патрон (а лампока ні, думав не заряджена). А далі все погано 21 лед лампочка не світить чи пульт не працює, чи перемикач на лампочці, не знаю бо індикато світиться. Дуже здивувало що в упаковці нема ні інструкції ні гарантіїї, окрім розрахункових чеків на новій пошті. Якщо до ранку не зарядиться і вдень від сонячного адаптора, то поверну товар назад. Якщо все буде ок! вибачусь за передчасні висновки!
Відповісти
Аварійна лампа на акумуляторі і сонячній батареї Yajia 1886 TY
Аварійна лампа на акумуляторі і сонячній батареї Yajia 1886 TY