Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Автомобільний відеореєстратор на 2 камери Two Camera Car DVR

Код товару: 1000276

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пропонуємо вам новинку, що нещодавно з'явилася - Автовідеореєстратор Two Camera Car DVR.

Автовідеорегістратор незамінний для таксиста, вантажоперевізника, інкасатора і навіть просто звичайного водія. Тому що неприємності можуть застати вас в будь-який момент, причому не тільки на трасі, але і в салоні автомобіля.

Саме з новеньким Two Camera Car DVR Dual Camera Two Scene ви зможете записувати навколишнє оточення і що відбувається всередині вашої машини, встановивши відеореєстратор на потрібній вам позиції.

Відео, записуване обома камерами (зовнішньою і внутрішньою), зливається в один відео-файл, вертикально розділений на дві частини. Камери записують відео з якістю 640 на 480 пікселів, а швидкість зйомки складає 30 кадрів в секунду. При з'єднанні двох записів в одну, ми отримуємо якість 1280 на 480 пікселів.

Для Two Camera Car DVR Dual Camera Two Scene можливий автономний режим роботи.

Завдяки батареї Li-Ion 3,7 В ви зможете вести зйомку і за відсутності зовнішнього живлення. Це досить зручно, особливо враховуючи, що батарея забезпечує 90 годин роботи.

Дисплей авторегістратора призначений для перегляду відзнятого відео, налаштування параметрів і запису відео в режимі реального часу. Такі записи допоможуть вирішити деякі ситуації на дорогах, так як відео - це незаперечний доказ. Наявність відео, знятого в момент аварії, може сильно поміняти ваше положення.

До речі, переглядати відео можна також за допомогою комп'ютера, ноутбука або будь-якого іншого пристрою, що володіє можливістю перегляду відео і роз'ємом USB. Вам потрібно тільки підключити відеореєстратор до нього через кабель USB, який входить у комплект. Нижче ви можете прочитати повну комплектацію.

Дана модель автовідеореєстратора поставляється з:

- Адаптером живлення від прикурювача.
- Кронштейном.
- Кабелем USB.





Автомобільний відеореєстратор на 2 камери Two Camera Car DVR
Автомобільний відеореєстратор на 2 камери Two Camera Car DVR