Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Щітка скребок для авто для чищення машини від снігу, 60 см

Код товару: 1007606

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щітка і шкребок для авто 2 в 1 здатна позбавити автомобіліста від складнощів, пов'язаних з доглядом за транспортним засобом в зимову пору року.

Цей девайс допоможе його власникові з легкістю впоратися з обмерзанням і снігом. Щітка-скребок являє собою унікальну конструкцію, яка ефективно об'єднала в собі функції скребка і щітки, котрі безперечно необхідні для боротьби з наслідками зимової негоди. Міцна та густа щітка з легкістю прибере самий товстий шар снігу з машини. Друга частина щітки без труднощів впорається з обмерзанням, не піддаючи фарбу на автомобілі механічним пошкодженням і не дряпаючи скло.

Зручність у користуванні щіткою і скребком для авто 2 в 1 дає її невелика вага 260 грам і невеликі габарити 60х11 сантиметрів. Це універсальний засіб можна зберігати як в самому салоні автомобіля, розмістивши його на підлозі під сидінням, так і в багажнику. Зручні габарити щітки-скребка уможливлюють тримати її завжди під рукою, що просто незамінне в екстремальних ситуаціях. Цей аксесуар стане незамінним для свого власника, наприклад, якщо автомобіль пробув тривалий час під відкритим небом, піддаючись рясним сніговим опадам.

Комфортності в використанні додає спеціальне м'яке покриття тієї частини, де воно контактує з поверхнею вашої руки. Це дозволяє долоням користувача аксесуаром для очищення від снігу та льоду 2 в 1 не замерзнути в холодну пору року. Плюсом до цього є ефективна форма даного аксесуара, виконаного в синьо-чорній гамі, яка дуже стильно виглядає, що є важливою деталлю.

Якість щітки шкребка для чистки автомобіля говорить сама за себе!

Щітка і шкребок для авто 2 в 1 виготовлена з таких міцних матеріалів, як пластик, метал і ПВХ. Ці матеріали відрізняються високою стійкістю до суворих умов в зимову пору року, а також не схильні до зношування і будь-яких пошкоджень механічного типу. Тому, зіткнувшись навіть з самим міцним льодом і товстим шаром снігу, автомобільна щітка не зігнеться і не трісне під напором стихії, а якісно виконуватиме своє пряме призначення.

Щітка для машини від снігу, характеристики:

  • Ергономічна форма ручки з пом'якшенням.
  • Матеріал рукояті: метал
  • Наявність пом'якшення рукояті: так
  • Стійкість до механічних пошкоджень за мінусової температури
  • Матеріал скребка: пластик
  • Об'ємна щетина, запобігає пошкодженню покриття автомобіля
  • Довжина загальна: 60 см

Щітка для авто, комплектація:

  • Щітка-скребок
  • М'яка поліетиленова упаковка





Щітка скребок для авто для чищення машини від снігу, 60 см
Щітка скребок для авто для чищення машини від снігу, 60 см