Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Багаторазова липка стрічка скотч Ivy Grip Tape, 5 метрів

Код товару: 1007529

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 169 грн 161 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Колір (основний): Прозорий
Матеріал товару (основний): Силікон
Ширина: 3 см.
Довжина: 5 м.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Скотч - це не тільки канцелярський товар, який використовується для склеювання документів, а й річ, яка гарантовано стане в нагоді в побуті. Але сьогодні ми пропонуємо вам не звичайний скотч, а двосторонню багаторазову липку стрічку Ivy Grip Tape. Цей варіант набагато практичніше і зручніше в застосуванні.

Перед нами не просто клейка стрічка скотч, а справжній вірний помічник.

Використовуватися такий багаторазовий двосторонній скотч ви можете де завгодно, починаючи від дитячої творчості та закінчуючи вирішенням побутових проблем. Якщо ви хочете прикрасити кімнату сімейними пам'ятними знімками в рамочках, але при цьому не хочете прибивати цвяхи до стіни, багаторазова клейка стрічка прийде вам на допомогу. Одним боком вона приклеїться до стіни, а на другу ви зможете рівно зафіксувати фото в рамці. При цьому ви легко зможете перемістити знімки в інше місце, а стіна і зовнішній вигляд поклеєних шпалерів зовсім не постраждають.

Цей багаторазовий скотч здатний витримати більшість невеликих предметів, тому використовувати його можна і в якості вішалки.

Наприклад, ви хочете облаштувати собі в гаражі невеличкий куточок, розташувавши на стіні важливі інструменти. Даний скотч стрічка витримає і вагу мобільного телефону, і ручку, і календар, і багато чого іншого. Варто зазначити, що така двостороння клейка стрічка підходить практично для всіх видів матеріалів: дерева, паперу, скла, металу. І, звичайно, найбільшою перевагою є можливість використовувати скотч багато разів. Таким чином, ви заощадите, і завжди будете мати під рукою такий потрібний в побуті матеріал як скотч клейка стрічка.

Сам двосторонній скотч прозорий тонкий, він зовсім не помітний на будь-якій поверхні. Довжина рулону Ivy Grip Tape становить цілих 5 метрів, ширина - 3 см. Такої довжини вам вистачить для виконання багатьох справ. Використовувати скотч багато разів можна завдяки спеціальній технології його застосування. Якщо ви знімаєте клейку стрічку після використання з будь-якої поверхні, обов'язково ретельно промийте її водою, і вона знову поверне початкові клейкі властивості. Як бачите, дана липка стрічка скотч є дуже зручною у використанні. Але і це далеко не всі її переваги. Вартість даного скотча радує своєю доступністю і практично не відрізняється від одноразових аналогів. Ну а купити двосторонній багаторазовий скотч ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині.

Характеристики багаторазової липкої стрічки Ivy Grip Tape:

  • Тип: клейка двостороння стрічка;
  • Колір: прозорий;
  • Довжина: 5 м.

Комплектація липкої стрічки Ivy Grip Tape:

  • Липка двостороння стрічка;
  • Картонна упаковка.





Багаторазова липка стрічка скотч Ivy Grip Tape, 5 метрів
Багаторазова липка стрічка скотч Ivy Grip Tape, 5 метрів         169 грн 161 грн